İlk haritam bitti !

Saeko_tr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
harika olmuş ynlız biraz daha dikkatli baktığım zaman beni tek rahatsz eden şey evlerin birbirinie çok benzemesi ama bu sadece ufak bir ksur yani moralini bozma iyisin :sırıtmak: istersen bi ara beraber birşeyler yapaız

evler birbirine benzemese bi anlamı olmazdı zaten. boş bahaneler bunlar

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Begenildiyse ne mutlu bana :) seninde paylasımına saglık ^^[DOUBLEPOST=1372187508,1372187358][/DOUBLEPOST]

Tesekkurler ...
bi beğenseydin o kadar övdüm mapini :D[DOUBLEPOST=1372228425][/DOUBLEPOST]
Öyle bir şey notch'un jeb_'in bile harcı değil :sırıtmak: minecraft konusunda ün yapmış en büyük 10 mapper grubunu bir araya getirip 15-20 yıl uğraştırtmak gerek :sırıtmak:
yalniz o mapa 15-20 yil calissalar map TereBayt olur kimse acamaz mk. :)[DOUBLEPOST=1372228587][/DOUBLEPOST]
Aslında ben en basit yolu biliyorum. Appdata>Roaming>.minecraft>saves>dosyayı sil.
mega zeka konusmus :asdsadasDAS:Dasd :D

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saeko-tr bom fikrim benim görüşüm bahaneyle ne alakasi var yyorum yapmak için yorum yapmayın...!

Saeko_tr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saeko-tr bom fikrim benim görüşüm bahaneyle ne alakasi var yyorum yapmak için yorum yapmayın...!

ne alaka be adam evleri benzer yapmış çünkü belli bi renk ve model düzeninde devam ediyor. sen gidip de zonguldak evlerinin arsına apartman dikersen bi anlamı olur mu? bilip bilmeden konuşma.

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kaç kişi yaptınız yada yaptın? tekbaşınaysa bir kaç hafta sürer? gayet başarılı bu arada.

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl ne alaka bilader kafan basmıyormu senin lan belki bn villayla apartmanın yan yana olmasını seviyorum sanane lan git başkasının yorumuna alıntı yap kimlerle uğraşıyoruz yaw

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hoty umarım buralardasındır. Kendi rpg serverimde kullanmak için senden izin istiyorum