Flarrow
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ihım ıhım ıhııım
Bu konuşmadan sonra insanlar sinirlenip Wither'a ateş açarlar. Ama wither aniden ortadan kaybolur ve dünya yavaş yavaş yok olmaya başlar. İnsanlar ve ölen insanlar hepsi yeni bir dünyaya giderler. Temiz tertemiz bir dünyaya. Artık herkes dünyayı kirletmeyeceğine ant içmiştir. Ejderha ve wither ise insan formuna girip hayatlarını sürdürmüşlerdir.
Wither'ın Dönüşü
Zaman hızla akıp gitmektedir. İnsanlar modernleşmeye başlamış ve wither'ı modern yöntemleriyle katletmişlerdir. Şimdi sıra Ender Ejderhasına gelmiştir. İnsanlar önceden Ender Ejderhasının koruyucularını bir kızıltaş yöntemiyle ortadan kaldırmıştır. Fakat aynı yöntemi Ejderha üzerinde deneyen insanlar bir anda yok olup gitmişlerdir. Artık insanlar Ejderhanın verdiği rahatsızlıklardan dolayı bıkmış, isyan etmeye başlamışlardır. Bu kötü ortamı gören Kral W-Silv 2029 yılında Ejderhayı öldürmek için tecrübeli askerler toplamaya başlamıştır. Yardımcı olmaları için 3 kızıltaş dahisine görev vermiştir. Büyük bi hazırlıktan sonra kızıltaş dahileri portalın yerini bulabilmişlerdir. Büyük savaş başlamak üzeredir. Ejderha uykudayken öncü askerler saldırıya başlamıştır. Ordunun yarısından çoğu hayatını kaybetmiştir. Kalan askerler ejderhanın canını %3'e kadar indirmeyi başarmışlardır. Tam son atış yapılacakken Kral W-Silv ortadan kaybolmuştur ve ejderhanın önünde aniden bir ışık parlar. Hayır! Ejderha ölmemişdir. O ışık witherın ışığıdır. Çıkan wither aniden yüksek bir sesle bağırır: "BENİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ GİBİ EJDERHAYI ÖLDÜREMEYECEKSİNİZ. BEN ÖLDÜKTEN SONRA HEPİNİZİ İZLEDİM. NASIL MI? EVET EVET! BEN KRAL W-SİLV'İM. EY İNSANOĞLU, SİZİ BEN VEYA EJDERHA BU HALE SOKMADI. BUNLARIN SORUMLUSU TEKRAR VE TEKRAR SİZSİNİZ!"Bu konuşmadan sonra insanlar sinirlenip Wither'a ateş açarlar. Ama wither aniden ortadan kaybolur ve dünya yavaş yavaş yok olmaya başlar. İnsanlar ve ölen insanlar hepsi yeni bir dünyaya giderler. Temiz tertemiz bir dünyaya. Artık herkes dünyayı kirletmeyeceğine ant içmiştir. Ejderha ve wither ise insan formuna girip hayatlarını sürdürmüşlerdir.
Konu için @MoonLightBt ye teşekkür ederim.
İlk hikayem eleştirilerinize açığım
İlk hikayem eleştirilerinize açığım