İlk intro denemem sizce nasıl olmuş?

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir intro yapmayı denedim 10 dakikada yaptım. Sizce nasıl olmuş?

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazı arkaplan ile birleşik olsa ve oda sallansa güzel olurdu. Yazıyada s_shake effekti verebilirdin..

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vegas pronun yapabileceklerini bilmiyorum ama görüşüm :
Yazının başlangıçta o şekilde çıkması biraz garip olmuş
Yazı 3D gibi oluyor ya onun gibi olabilir belki. Yada font değişikliği
Ama arka plan ve müzik güzel :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Banamı denk geliyo hep, kanal ismi farklı introların hepsi aynı. Bir adet isim, boyutu small, büyüterek ekrana yapıstır sonra patlamalı bir şarkı kanal ismide gözümüze gözümüze sokulcak sekilde oOoOoOoO

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Banamı denk geliyo hep, kanal ismi farklı introların hepsi aynı. Bir adet isim, boyutu small, büyüterek ekrana yapıstır sonra patlamalı bir şarkı kanal ismide gözümüze gözümüze sokulcak sekilde oOoOoOoO
İngilizler kadar kapasitemiz yok ki.Bir fezodesign'imiz var o da batırdı,ayda yılda bir tasarım yapıyor.Adamlar bir efekt katıp intro yapıyor sonra ben gfx kanalıyım! Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
İngilizler kadar kapasitemiz yok ki.Bir fezodesign'imiz var o da batırdı,ayda yılda bir tasarım yapıyor.Adamlar bir efekt katıp intro yapıyor sonra ben gfx kanalıyım! Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yabancı kanalların çok özgün introları var, kanal acan herhangi biri programını bulup yapabilir herhalde.

TheBlackBy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Panzoid.com Girip bakabilirsin. İnternete panzoid intro yapımı diye yazıp bakabilirsin. İntro yapma sitesi 3d vs. Kullanmanı tavsiye ederim fakat laf atarlar :)