TeşekkürlerGeliştirirsen daha iyi olabilir...
Yok bea çizik atmak anlamında değil,o çizgiler skinin kendisinde varKollarindaki çizgiler için sanırım ''aman bee zaten bitti bi çizik atıyım gitsin'' demişsin![]()
O çizgiler skinin kendisinde varPaintten yapmissin , bu nedenle sevmedim. İnsanın eli gibisi yoktur.
Onun dışında kollarına gerçekten "Ayh bi , çizik atayım kimse farketmez " Olayı olmuş .[DOUBLEPOST=1434019337,1434019232][/DOUBLEPOST]Ayriyetten "BIDIK ADAM" A benzettim.
Aynen daha ilk çalışmamBence çok hoş duruyorBir kaç kusuru var ama onuda görme bee
![]()
Paintten yapmissin , bu nedenle sevmedim. İnsanın eli gibisi yoktur.
Onun dışında kollarına gerçekten "Ayh bi , çizik atayım kimse farketmez " Olayı olmuş .[DOUBLEPOST=1434019337,1434019232][/DOUBLEPOST]Ayriyetten "BIDIK ADAM" A benzettim.
Arkadaşım, paint aslında dijital çizimde gerçekten iyi insanların kullanabileceği bir programdır. Hani denilir ya ''meyve veren ağaç taşlanır'' diye, yapmayın şöyle şeyler.Paintten yapmissin , bu nedenle sevmedim. İnsanın eli gibisi yoktur.