İlk Kendi Skinim Çizimim :)

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar lafı fazla uzatmaya gerek yok :D beğendiyseniz yorumlara yazmayı unutmayın ve hatalarımı söyleyin :)) :D tam 1 saat sürdü :D

Son düzenleme:

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Paintten yapmissin , bu nedenle sevmedim. İnsanın eli gibisi yoktur.

Onun dışında kollarına gerçekten "Ayh bi , çizik atayım kimse farketmez " Olayı olmuş .[DOUBLEPOST=1434019337,1434019232][/DOUBLEPOST]Ayriyetten "BIDIK ADAM" A benzettim.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kollarindaki çizgiler için sanırım ''aman bee zaten bitti bi çizik atıyım gitsin'' demişsin :(
Yok bea çizik atmak anlamında değil,o çizgiler skinin kendisinde var :D[DOUBLEPOST=1434020576,1434020545][/DOUBLEPOST]

Onun dışında kollarına gerçekten "Ayh bi , çizik atayım kimse farketmez " Olayı olmuş .[DOUBLEPOST=1434019337,1434019232][/DOUBLEPOST]Ayriyetten "BIDIK ADAM" A benzettim.
O çizgiler skinin kendisinde var :D ve paintten yapmamın sebebi youtube kanlımın profili yapcağım için :D[DOUBLEPOST=1434020609][/DOUBLEPOST]
Bence çok hoş duruyor :D Bir kaç kusuru var ama onuda görme bee :D
Aynen daha ilk çalışmam :D
teşekkürler :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

İnsanlığın paint ile alıp veremediği ne ki hala anlayamadım. B)

1 saati hak etmeyen bir şey olmuş. Küstahlık etmek gibi bir niyetim yok ama 20-25 dakikada rahatça yapılabilir, hele de paintse. Yine de göze hoş geliyor, bir anormalliği yok.

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arkadaşım, paint aslında dijital çizimde gerçekten iyi insanların kullanabileceği bir programdır. Hani denilir ya ''meyve veren ağaç taşlanır'' diye, yapmayın şöyle şeyler.

Onun dışında biraz araştırırsan gayet profesyonel paint çizimcileri olduğunu görürsün ki, @BurnerTroll abimizin çalışmalarına bir göz at.

Ve birde eli karıştırmışsın? Kağıda çizimle dijital çizimi karşılaştırmak saçma. İkisi ayrı kulvar çünkü.