İlk Lucid Anım

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Akşam yatıyordum sonra rüya düşündüm ve bir an rüyanın içindeydim bisikleti alıp yoldan dağa çıkıp aşağa incektim yanlışlikla kaydim ve yolun yanındaki uçurumdan düştüm ve aniden uyandım

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 gün onca lucid rüya gördüm bende. Bilin bakalım neyle ilgili idi? tabii ki de FNaF (3). Kendimi oradaki güvenlik görevlisi yerinde görmezmiyim? Üstelik birde lucid olunca hepten kafayı yedim. En azından ilk jumpscare ile uyandım. 5 gece benim neyime :S...

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İçime değişik şeyler oluyor

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer rüyanızı net bir şekilde hatırlıyorsanız, lucid rüya görmüşsünüz demektir hewaller. Özellikle gerçekten kendinizi o rüyanın içinde hissederseniz, kendi gözünüzden görürseniz, bu gerçekten lucid rüyadır.

Örneğin ben Tokyo Ghoul'un opening müziği Unravel'i piyanoda çalıyordum. Tuşlara basınca mavi ışık yanıyordu bi' tuşu otomatik moda almıştım belli bir ritime göre çalıyordu kendisi.

Bir de rüyalar siyah beyaz görünür derler.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir tane oyun vardı ama birtek rüyamdaydı birkaç rüyada o gerçekte olmayan oyunun içine girdim başka rüyada o oyunun içine girmiştim çok korktum ve slender mantığı ile çalışıyordu ama bunda 8 tane oyuncak ayı toplamam gerekiyordu zaten hızlı koşamadığımdan (slender gibi ışınlanmıyor koşa koşa geliyor) kaçamıyordum sonra nefesim kesildi koşamıyordum yürüyemiyordumda ve geldi kollarını bıçak gibi yaptı ve beni kesti öldürdü ve uyandığımda gece saat 3 tü birkaç gün uyuyamadım :D
Edit:
o rüyayı gördükten 1 gün sonra yine görünce uyuyamadım

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya ben rüya gördüm ve kendimin rüyada olduğunu anladım. Sonra dedim şu lucid olayı vardı onu yapayım dedim. Olmasını istediğim şeyi düşündüm, hiçbir şey olmadı. Hata mı yapıyorum ?

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ben rüya gördüm ve kendimin rüyada olduğunu anladım. Sonra dedim şu lucid olayı vardı onu yapayım dedim. Olmasını istediğim şeyi düşündüm, hiçbir şey olmadı. Hata mı yapıyorum ?
bazen göremeyebilirsin aynı benim gibi
benim odamda lucid rüya şartlarına uygun her zaman göremiyorum yani biraz şansa falan bağlı
istediğini görme diye bende görmedim aslında minecrafta girmek istiyordum ama giremedim
Not: psikolojiniz bozulabilir bazı rüyalarda aynı benimki gibi