İlk Mapım [Classlı] [beta]

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merabah arkadalar ilk mapımı tanıtcagım direk resimler direk indirme linki önce oyuna 3 klass var ve beta aşamasnda oyunum ve oyun sonlara doru dead pool gibi oluyor espirler her ne kadar kötü olsa ve kısa bir map olsada yinede beta asamasi yani iste resumler

umarm begenmişisinizdir işte indirme linki iyi oyunlar oyunda 1 kez karaketrinizi geliştirosunuz indirme linki=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bölüm 2 =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 yıldır oyun oyniorum cracklamadım oyun kalmadı ama yinede benim klavyemdede sorun var biraz ondanda ola bilir map güzelmi ?[DOUBLEPOST=1373237117,1373221306][/DOUBLEPOST]24 kez inidren herkeze çok teşekür ederim 30 olursa devamı gelicek ve bundan önceki die bir hatırlatma yapicam bu uzun olucak[DOUBLEPOST=1373241910][/DOUBLEPOST]bölüm 2 oknuya eklendi

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler bölüm 2 de daha cok klass var farketiyeniz bide ben türkçe dersinde uyoyrum sabah sabah ilk 2 ders türkçe olunca falan .)

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abah kadar pc de oyniyinca ne yapacaksin .d en iyi zaten benm inligilizce 4 ten su yana kadar full 100

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkes bana bilgisayar bağımlısı diyor sabah 12de kalkıyorum kahvaltıdan sonra 1 oluyo işte oturuyorum akşam 11e kadar bundayım ve ben senin gibi konuşmamamın sebebi ise.... BİLMİYORUM :D