İlk Mapım ! [Havada Survival] %100 Kendi Yapımım Alıntı Değil !

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Oyuna End Portallarıda Ekledim. Son Ender Gözünüde Siz Koyun Bi Zahmet :)

Normal Maplara Benzer Olarak Oyunun Netheri Defaulttur. Map Sky Survival Diye Netheride Öyle Zannetmeyin İyi Oyunlar :)

Arkadaşlar Size Tavsiyem İlk Gün Hemen Ev Yapmanızdır. Çünkü Gece Öyle Bir Mob Çıkıyorki :) Aynı Hardcore Oynuyormuşsunuz Gibi. Sakın Gece Dışarı Çıkmayın Creeperlar :) Benden Tavsiye.

Ekleme: Arkadaşlar Mapa End Portallarını Koymayı Unutmuşum Kusura Bakmayın. End Portallı Mapı Yükledim Yeni Link Aşağıda

Bu Arada Arkadaşlar Oyunda Maden Vardır. Normal Oyundaki Gibi Elmas vs Demir Zor Bulunur. Madeni Copyledim. Ben Yapmadım. Lavlı Resmi Görenler Sadece Orası Var Zannetmesin.

İndirme Linki:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1378471054,1378418352][/DOUBLEPOST]End Portalları Koyuldu. Son Gözü Siz Koyucaksınız. Netherden Gerekli Malzemeyi Alarak. Unutmuşum Koymayı Koydum Linki Yeniledim :)

ßYNON€

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oynadım ilk başta öldüm geceydi kod kullanmak zorunda kaldım iyi map ama o yer altını bulamadım :D

TheAnduboy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Map Süper Boş Zamanımızı Bunun Gibi Maplarla Değerlendirebiliriz. Ama Merak Ettiğim Bir Şey Var Maptaki Tüm Blokları Nasıl Yok Ettin Söylersen Sevinirim :)

Bu Arada Maptaki İlk Gecemden Sonraki Halim :

GECELERİ MOB KESE KESE 25 LVL OLDUM !! :D

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyi Eğlenceler Diliyorum :) Bu Arada Benden Tavsiye Gece Sakın Dışarda Dolaşma :D Aşağı Doğru Bakarsan Bütün Blokları Yok Etmedim. Skyblock gibi Aşağı Bak Aşağıda Lav Olması Lazım. :)

TheAnduboy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyi Eğlenceler Diliyorum :) Bu Arada Benden Tavsiye Gece Sakın Dışarda Dolaşma :sırıtmak: Aşağı Doğru Bakarsan Bütün Blokları Yok Etmedim. Skyblock gibi Aşağı Bak Aşağıda Lav Olması Lazım. :)

Evet Onu Mesajı Yazdıktan Sonra Farkettim Birlikte Oynamak İster Misin? İstersen Açıyım Kaldıım Yerden Oynualm Zaten Bi Ton Fazla İtem War :D[DOUBLEPOST=1378576674,1378576147][/DOUBLEPOST]ama yarın :D