İlk mapımı yaptım karşınızda ElmasAvcısı, puzzle map yorumlarınızı bekliyorum.

2. Bölüm Gelsin mi?

• Evet

Kullanılan: 14 82.4%
  • Hayır

Kullanılan: 3 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    17

07kral07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar ilk defa bir harita yapıyorum haritada acemilikler varsa veya hatalar varsa söylerseniz sevinirim.
Mapın adı elmas avcısı mapda saklı elmasları buluyoruz aynı zamandada mapı geçmeye çalışıyoruz.

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kaç elmas bulduğunuzu yazın lütfen eğer 2.bölüm isterseniz çok güzel fikirlerim var. İnşallah beğenirsiniz. Kolay oldu çünkü dediğim gibi ilk mapım ama 2.bölüme çok güzel bir şey yapıcam.

RESİMLER (KOTALILAR İÇİN BÖYLE KOYDUM)

meckham

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
keşke resimleride koysaydın.
Şimdi oynadım güzel yapmışsın ama çok kolaydı bide barışçılda yanarak ölmezsin ondan kolayda oynanmalı bence .

07kral07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet farkındaıym çok kolay dediğim gibi ilk mapım ve ben bunu ne yalan söyleyim yapmak için yaptım, barışçıl modda oynayın dememin nedeni kolay modda etrafı canavarlar basıyor biri yere düştümü onunla debeleşsin istemiyorum. 2.bölümde ateş olayını ona göre ayarlayacağım... Resimleride upluyorum.

meckham

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şole yaparsın beyaz yünü gördüğünde normala geç siyahtada barışçıla diye bir sistem yaparsın

07kral07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2.bölümde ayarlayacağım Barışçıl olayını. Birde 17 den fazla var :D Birde anlamadım o yün meselesini ben bilmiyorum sanırım

07kral07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende öyle bir şey yapıcam teşekkür ettim, resimleri yarın yükliyeceğim sanırım.

furkaan67

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bişi solicem ben aquapark yaptım pixel artta beğenirsen beğene tıklarmısın adı SÜPER AQUAPARK

07kral07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu ana akdar tüm Diamond ları bulan çıkmadı :) Ayrıntıya dikkat edin, bu arada 2.bölüme başladım çok karışık bir şey yapacağım.