İlk Medival Ev Çalışmam

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Evet, can sıkıntısından böyle bir şey yapayım dedim. Ayrıca böyle medival evler yapmaya bir an önce başlamak istiyordum. Eh zamanı gelmiş, bundan sonra elimden geldiğince güzel, orjinal medival evler yapacağım.
Yapılması sadece 13.6 (kronometre) dakika sürdü.
(Shaderla çekmedim çünkü anca onla çekersin dersiniz)

Eksiklerim neler, ne gibi şeyler eklemeliyim? Blok uyumu nasıl? Fazla, az kullandığım şeyler var mı?
Bunların hepsini siz cevaplayacaksınız. Dolayısıyla yorumlarınız benim gelişmem için önemli bir rol alıyor.

Teşekkür ederim.

-xEonTR

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmedim çatının altında kullandığın blok hiç olmamış t.pack kötü ev çok düz çatı da aynı şekilde kötü sürekli aynı örüntü devam etmiş ilke göre eh.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
+1 Güzel Olmus Ama Bizde yardımcı olduk bizide unutma !
-Sxyen
Yardım ettin? Ben bunu yaparken sen spawnımızı hazırlıyordun unutma bunu :)[DOUBLEPOST=1404839240,1404838951][/DOUBLEPOST]
Beğenmedim çatının altında kullandığın blok hiç olmamış t.pack kötü ev çok düz çatı da aynı şekilde kötü sürekli aynı örüntü devam etmiş ilke göre eh.
İnternetten biraz araştırma yaptım, medivale bu bloklar iyi gidiyormuş. Ben de onları kullandım iyi kullanabildiğim kadar. İlk deneyimim olduğu için düz yapma gereksiniminde bulundum. Çünkü fazla iyi değilim.
Şimdi giderim böyle bir şey yapmaya;

Gelir karşınız bu;

O yüzden fazla görkemli yapmamaya çalıştım.

Ayrıca, medivale en iyi hangi doku paketi gider?

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardım ettin? Ben bunu yaparken sen spawnımızı hazırlıyordun unutma bunu :)[DOUBLEPOST=1404839240,1404838951][/DOUBLEPOST]
İnternetten biraz araştırma yaptım, medivale bu bloklar iyi gidiyormuş. Ben de onları kullandım iyi kullanabildiğim kadar. İlk deneyimim olduğu için düz yapma gereksiniminde bulundum. Çünkü fazla iyi değilim.

Gelir karşınız bu;

Conquest, Athery's Ascended, John Smith tavsiyelerim

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Tamam doku paketini hallettim önerilerinizi bekliyorum sadece...

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hubdan çok daha iyi ama hala vasatın üstüne çıkmış değil.Let's build tarzı videolar izlemeniz sizi daha çok geliştirecektir.

Mayınkarft_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstteki Çatıyı Sevdim Fakat Çoğu Medieval Çalışmalar Gördüm Ve Evin Kendisi(Çatının Altı) Çok Küp Şeklinde Sanki Bir Bıçakla Kesilmiş Dümdüz Pasta Parçası Gibi[DOUBLEPOST=1404847985,1404847846][/DOUBLEPOST]

Gelir karşınız bu;

Bence Toprak olan Harika Tam Bir Sanat Eseri Sen Bunla Titanikten Fazla Oscar Toplarsın =) +1