Youtube kanalım için yaptım. İngilizce içerikli olacak animasyonlar! Neden sordunuz ki?Niye bütün yazılar ingilizce ve videonun açıklama kısmı ingilizce??
Ben daha arkadaşı tanımıyorum bile. tabii ki tarafına konuşurum çünkü videoyu arattım ve onun dışında kimse bu videoyu yapmamış. Çalıntı kesinlikle değil. Profil resmi bile bunu kanıtlayabilir. Sırf ingilizce diye birisine yüklenemezsiniz. Ben tarafsız değilim, siz araştırmadan konuşuyorsunuzSanırım böyle düşünmemiz normal sence ? Adam videoyu tamamen ingilizce yapınca insanın içine bir huzursuzluk düşüyor ve bunu biz videonun çalıntı olduğunu söyleyerek üstümüzden atıyoruz. Ama sadece bize karşı değil birazda cizo denen arkadaşa karşı dur. Tarafsız bir karar yazmamışsın. Tek kanıt vermeyen biz değiliz ki ingilizce olması biraz kanıtlama oluşturabilir. Ancak bu arkadaşın elinde hiçbir kanıt yok. Videonun sonunda -By (Adı herneyse) yazabilirdi ki buda bizi rahatlatırdı belki biraz. Yani lütfen şu yorumları biraz tarafsız atın. Hep sevdiğiniz şeyle birlikte olmayın. Çok sevdiğiniz kardeşiniz bir seri katil olsa siz mahkemede yine onu mu savunacaksnız? lütfen biraz düşünün şunları