İlk Mesajım ve İlk MineCraft Animasyonum :)

cizo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer kasteddiğiniz bu videoysa videodan esinlendim. Ama benim animasyonu 3dsmax programı ile 1 günde yaptım. Kimsenin emeğini çalmadım ben! ;

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk animasyonunda(Belkide senin değil??) neredeyse slamacow kadar başarılı olabiliyorsan Slamacow şok Slamacow iptal Slamacow wefad.

cizo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bugünlerde tamamlayabilirsem kısa bir animasyonda eklerim... Zaten SkyCube animasyonun devamı gelecek. Seri şeklinde yapmayı düşünüyorum. Hatta seneryo şöyle olcak; Eleman, uçarak denize düşecek sonrada, ıssız bir adaya ulaşacak... Robinson Crusoe tarzı... Bunların yanında minecraft ile ilgili ufak tefek animasyonlar yapmayı deneyeceğim... Slamacow kadar başarılı değilim elbette. Acemiyim hala...
Tüm bunların yanı sıra suçlanmak beni üzdü. Hemde ilk mesajımda :( her neyse..

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Emek var, ama kamerayi kotu kullanmissin. Karakter hareketlerine de calisman gerek. Bunlar disinda fena degil.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hiç animasyonlarını Türkçe yapan bir İngiliz, bir Alman gördün mü ?
En azından İngilizce dünya dili olduğundan animasyonu Türkçe konuşturmalar yaparsın altyazıları İngilizce yaparsın.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Türkçe değil diye çalıntı diyemezsiniz. Kanıt göstermeden zaten asla diyemezsiniz. Bence ortak dilde yapması daha çok beğeni ve görüntülenme sağlar mantıklı bir düşünce (Güzel olmuş bu arada)

cizo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler arkadaşlar. Aslında 3dsmax görüntülerini koyacaktım ama sanırım gerek kalmadı. Tabi etkilendim, sonuçta yeni başlıyorum, inceliyorum kim nasıl yapmış diye. Daha evrensel olması açısından ingilizce kelimelere yer verdim.
Tüm olumlu olumsuz eleştirileri dikkate alacağım. Tekrar teşekkür ederim.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sanırım böyle düşünmemiz normal sence ? Adam videoyu tamamen ingilizce yapınca insanın içine bir huzursuzluk düşüyor ve bunu biz videonun çalıntı olduğunu söyleyerek üstümüzden atıyoruz. Ama sadece bize karşı değil birazda cizo denen arkadaşa karşı dur. Tarafsız bir karar yazmamışsın. Tek kanıt vermeyen biz değiliz ki ingilizce olması biraz kanıtlama oluşturabilir. Ancak bu arkadaşın elinde hiçbir kanıt yok. Videonun sonunda -By (Adı herneyse) yazabilirdi ki buda bizi rahatlatırdı belki biraz. Yani lütfen şu yorumları biraz tarafsız atın. Hep sevdiğiniz şeyle birlikte olmayın. Çok sevdiğiniz kardeşiniz bir seri katil olsa siz mahkemede yine onu mu savunacaksnız? lütfen biraz düşünün şunları
Ben daha arkadaşı tanımıyorum bile. tabii ki tarafına konuşurum çünkü videoyu arattım ve onun dışında kimse bu videoyu yapmamış. Çalıntı kesinlikle değil. Profil resmi bile bunu kanıtlayabilir. Sırf ingilizce diye birisine yüklenemezsiniz. Ben tarafsız değilim, siz araştırmadan konuşuyorsunuz

cizo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadığım sırf 2-3 kelime ingilizce kelime yazdım diye mi böyle diyorsunuz?
tamam bundan sonra ki animasyonda, kendi adımı ekleyeceğim animasyona...
Son olarak Programda ki görüntülerini de ekleyeyim. Bu tarz programları bilen zaten emin olur. Olmazsa da çok önemli değil!