İlk Mimarim /// Ronin Ve Pro Builderleri Lütfen Bakın

McHallowen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar baktım herkes mimari yapıyor ebnde yapıyım dedim ortaya böyle dandik bir şey çıktı ama kendimi geliştiricem sizin yorumlarınızla ilk önce bir kaç sorum var ?

1-Yaptığım yapıt ne tür mimari ?
2-Blok uyumu varmı ?
3-İçini yapmadım nasıl yapabilirim ?
4-Shader yüklemeyi bilen varsa anlatabilirmi ?Bilmediğim için shadersiz çektim.

Önden Görünüş
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İçden Görünüş [şu an boş 3.sorumu cevaplarsanız yapıp yeni resmini atarım iç yerin]

Arkadan Görünüş

Evet arkadaşlar bu kadar bir dahakini ormanda veya çayırda yapıcam ilk denememi düz haritada yapmak istedim yorumlarınıza göre yeni bir mimari yapıcam burdan Tario ve LifeTaker'a selamlarımı iletiyorum hedefim onlar gibi olup Ronin'e girmek.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Aslında evin temelini oluşturan o iki blok çok iyi bir ikilidir. Medival tasarımlardan bu iki blok sık sık kullanılıyor.
İçine mutfak, yatak odası, oturma odası ve bir lavabo yapman yeterli olur. Fakat bu eve sığdırmak zor olur o yüzden yapıtlarını büyütmelisin. Tabii bunları yaparken blok uyumuda olması gerekir. Bunlara dikkat etmelisin.
Shader yüklemek istiyorsan Keralis kardeşimizin çektiği videoyu izleyebilirsin.
Ne tür mimari olduğun bilmiyorum fakat sıradan bir ev(sıradan dediysem kötü anlamda değil) diyebiliriz sanırım.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
İlk resimde içerisi lav dolu zannettim doğrusu :D Bu arada eve gelirsek ilke göre fena değil. Ayrıca çatı ile evde aynı tür blok kullanman hoş durmamış. Evin çatısını tahtadan yapsan daha hoş gözükebilirdi doğrusu. Camlar 1 blok olduğundan kötü duruyor evi 1 blok daha yüksek yapsaymışsın iyiymiş. Ve tabii ki çok şekilsiz. Az da olsa şekil vermeni öneririm dikdörtgen yapmayıp. Umarım ilerde başarılı çalışmalarını yorumlarım ^_^
İçini nasıl yapabilirim saçma olmuş biraz. İçi küçük olduğundan pek bir şey doldurman zor :) Bu arada yaptığın ev kulübeye giriyor ya da diğer bir deyişle ''shanty house''. :)

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aslında evin temelini oluşturan o iki blok çok iyi bir ikilidir. Medival tasarımlardan bu iki blok sık sık kullanılıyor.
İçine mutfak, yatak odası, oturma odası ve bir lavabo yapman yeterli olur. Fakat bu eve sığdırmak zor olur o yüzden yapıtlarını büyütmelisin. Tabii bunları yaparken blok uyumuda olması gerekir. Bunlara dikkat etmelisin.
Shader yüklemek istiyorsan Keralis kardeşimizin çektiği videoyu izleyebilirsin.
Ne tür mimari olduğun bilmiyorum fakat sıradan bir ev(sıradan dediysem kötü anlamda değil) diyebiliriz sanırım.
Bunu yaparım ben. :) teşekkürler @ZorinTR

McHallowen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@ZorinTR Yorumun için teşekkürler evet içi biraz küçük yarın yeni miamrima başlıyacağım elbet daha büyük olucak.
@LifeTaker Yorumun için sanada teşekkürler çatı konusunda haklısın bende tahta yapmayı düşündüm ama biraz üşendim :p Yeni başlayacağım mimarim daha büyük olucak bunu daha ilk olduğu için çok büyük yapmadım.Ve yeni mimarımda daha değşik şekiller denicem.
@Midoss Dediğine katılıyorum ama zaten içi boş bıraktım ne yapcağımı bilmediğim için haftasonu yeni mimarim gelir.

Bu arada @LifeTaker teşekkür ederim roninden biri olduğu için sendende yeni bir şeyler bekliyoruz :D

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bina çok sade. Daha büyük binalar yaparak kendini kanıtlayabilirsin.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
@ZorinTR Yorumun için teşekkürler evet içi biraz küçük yarın yeni miamrima başlıyacağım elbet daha büyük olucak.
@LifeTaker Yorumun için sanada teşekkürler çatı konusunda haklısın bende tahta yapmayı düşündüm ama biraz üşendim :p Yeni başlayacağım mimarim daha büyük olucak bunu daha ilk olduğu için çok büyük yapmadım.Ve yeni mimarımda daha değşik şekiller denicem.
@Midoss Dediğine katılıyorum ama zaten içi boş bıraktım ne yapcağımı bilmediğim için haftasonu yeni mimarim gelir.

Bu arada @LifeTaker teşekkür ederim roninden biri olduğu için sendende yeni bir şeyler bekliyoruz :D
Hele su 2 haftayi atlatayim foruma modern nedir diye gostericem :D

Tapatalk ile. Galatasaraylilik bir gerillanin hayata tutunmasidir. Susarsa catisma, konusursa savas, yazarsa destan, severse ask olur!

McHallowen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim yeni bir yapıtıma başladım bu sefer baya büyük haftasonu biter galba.
@LifeTaker Bekliyoruz artık :D Geçen yaptığınız oteli gördüö mimariyi bırakıyodum :D İlerde inş sizle bende çalışırım

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim yeni bir yapıtıma başladım bu sefer baya büyük haftasonu biter galba.
@LifeTaker Bekliyoruz artık :D Geçen yaptığınız oteli gördüö mimariyi bırakıyodum :D İlerde inş sizle bende çalışırım
:) Hayirlisi olsun

Tapatalk ile. Galatasaraylilik bir gerillanin hayata tutunmasidir. Susarsa catisma, konusursa savas, yazarsa destan, severse ask olur!

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta bir şeyler yapmak aşırı kolay tek gereken hayal gücü yani hayal gücün varsa RBT den dahada iyilerinin yanında çalışabilirsin veyada kendi grubunu kurabilirsin (RBT ' ye Lafım Yok Yani Yanlış Anlaşılmasın) Sadece Hayal Gücü Ve Çalışman Gerek Başarılar Yeni Mimarini Bekliyorum .

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Minecraftta bir şeyler yapmak aşırı kolay tek gereken hayal gücü yani hayal gücün varsa RBT den dahada iyilerinin yanında çalışabilirsin veyada kendi grubunu kurabilirsin (RBT ' ye Lafım Yok Yani Yanlış Anlaşılmasın) Sadece Hayal Gücü Ve Çalışman Gerek Başarılar Yeni Mimarini Bekliyorum .
Yeterli ingilizcesi varsa tabii :)