İlk Modern Ev Çalışmam -- Güzel Oldu Bence..

XxRaticaLxX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar..
İlk Modern Çalışmam (Çok Eskiden Biraz Bulaşmıştım Bu İşe)..
Binanın Ön Yüzünü Güzel Yapıyorum Gerisini Pek Yapamıyorum..
İç Tasarım Ve Binanın Diğer Yüzleri Konusunda Eğitim Verebilecek Varsa Ulaşsın ..
Teşekkürler ..!

Tekrar Teşekkürler ..!

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi sana bir eleştiri yapayım. Modern evlerin karışık olması tabii ki gerekir. Ve bu yaptığın güzel bir şey. Ancak sana Medieval devam et demek istiyorum. Çünkü Modern yapın için olan puanım Medieval'a göre daha düşük. (Çok değil virgüllü farklarla)
Şimdi sana neyi yanlış yaptığını söyleyeyim. Öncelikle artık anlayın evlerinizi texture packler ile güzelleştiremezsiniz. Size güzel gözükebilir ancak o kadar da değiştiremez bir şeyi. Bu bir öneriydi. Şimdi senin yanlışın şu ki evi full kuvars yapman. Arkadaş nereye baksam Modern yapıda kuvars var. Biraz farklı şeyler atmaya çalışın. Çokta önemli değil ama yapman gereken şey biraz taş kullanmak. Ama Medieval gibi değil. Neyse ya elim yoruldu. Sen anladın işleri. Kesat işler.

XxRaticaLxX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence iyi , güzel . Biraz daha güzelleştirebilirsin :) Başarılar ...
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1419106070,1419106036][/DOUBLEPOST]
Şimdi sana bir eleştiri yapayım. Modern evlerin karışık olması tabii ki gerekir. Ve bu yaptığın güzel bir şey. Ancak sana Medieval devam et demek istiyorum. Çünkü Modern yapın için olan puanım Medieval'a göre daha düşük. (Çok değil virgüllü farklarla)
Şimdi sana neyi yanlış yaptığını söyleyeyim. Öncelikle artık anlayın evlerinizi texture packler ile güzelleştiremezsiniz. Size güzel gözükebilir ancak o kadar da değiştiremez bir şeyi. Bu bir öneriydi. Şimdi senin yanlışın şu ki evi full kuvars yapman. Arkadaş nereye baksam Modern yapıda kuvars var. Biraz farklı şeyler atmaya çalışın. Çokta önemli değil ama yapman gereken şey biraz taş kullanmak. Ama Medieval gibi değil. Neyse ya elim yoruldu. Sen anladın işleri. Kesat işler.
Teşekkürler Eline Ayağına Sağlık :D

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Ben Niyazi ile yaptığıpım için tanınamadım lan Niyazi Bana takımın dediler pampa Bidaha hiçbir yapıyı ortak koymıcam.
Yapıya Gelirsek.Saçma Düzenekler...