SirProNauth
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Kendini geliştirmelisin diğer insanların yaptıkları mimarilere bak.
Chypie ile kazandık.@Tario76 kazandığın eve benzetmeye çalışmış :EWQ:EWQeqw
Yine liste yaparak cevaplayım o zaman1 - Minecraft Türü Bir Oyunda Ustalaşma Söz Konusu! .
2- Ben İlkse Çok Güzel Olmuş Yazdım Düzgün Oku Yorumumu .
3- İlk Kez Hiç Kimse İyi Değildir Fakat İlk Olan Bir Şeyi Eleştirmek Çok Saçma .
eleştiri için teşekkürler ama blocklar uymuyor derken neyi kastettin her odanın kendi rengi var ve bana uyumlu görünüyor tabi renkler zevkler tartışılmaz. bide hangi blocktan fazla kullanmışım tahtadan mı yoksa o beyazdan mı? adını unuttum şimdi
bide resimleri direk koymayı anlatırsanız sevinirim diğer konularda direk resim çıkıyor ben koyamadım.
(qapaq)1 - İstediğin kadar süre geçsin Minecraft türü bir oyunda yada herhangi bir şeyde tamamen ustalaşma gibi bir durum söz konusu bile değil.
2- Bu arkadaşı şimdi 'oo çok güzel olmuş' diye eleştirirsen bu yapıtı iyi görecek ve bu kalıptan devam edecek ki buda arkadaşın gelişmesine engel olacak.
3- Evet ilk yapımda profesyonel değildim fakat eleştirilere her zaman açıktım.
(double qapaq)Yine liste yaparak cevaplayım o zaman
1 - Tamamen Ustalaşma yazdım yukarıdaki cevabım da Ustalaşma değil.
2- Farketmez neye göre yazdığın kimse bu yapıtı kalkıpta başka birinin ilk yaptığı yapıyla karşılaştıracak değil.
3- He o zaman her acemiyim bilmiyorum yada ilk yaptım diyeni eleştirmeyelim onlarda saysınlar durdukları yerde sonra kalkıpta iyi şeylerin çoğu yabancılardan çıkıyo diyerek yakarıyo millet.
Yapı yapıdır arkadaş ister ilk olsun ister sonuncu olsun farketmez eleştireceksin ki yapan kişi kendini geliştirsin eleştirmeyi/eleştirilmeyi katlanamayan adam hem sanal dünyada hemde gerçek dünyada başarısızdır.