PrissMenT
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Keralis izliyordum devam ederim teşekkürler.Tavsiyem keralis izle ve cogunlukla timelapse izle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keralis izliyordum devam ederim teşekkürler.Tavsiyem keralis izle ve cogunlukla timelapse izle
Anladım eyvallah. [emoji6] [emoji5]Bütün konuşmalara tıkladıktan sonra sağ üstteki 2 tane sohbet balonuna bas hepsine yazarsın
Ne demek bişeye ihtiyacın olursa 1 mesaj uzaktayım...Anladım eyvallah. [emoji6] [emoji5]
Yo yoo sadece şakaydı . Teşekkürler.İnşanlah Daha Güzellerini Yaparsın. Sadece Düşüncelerimi Söyledim
Kendi çapında çalışıyordum önceden . Paylaştığım ilk çalışmam. Çok teşekkür ederim. [emoji5]Yani ilk çalışma için güzel gelişme var medıvıla göre![]()
Teşekkür ederim yorumun için.Önerdiğin bir şeyler var mı ? Fotoğraf ,video ,forumdaki konulardan ? Bu tür ve benzeri yap dediğinGüzel ama ingiliççe
Bu tarz modern evler çok eskide kaldı açıkçası göze de hoş gelmiyor (bana göre yani)
@Tario76 nın güzel çalışmaları var onlara bir göz atTeşekkür ederim yorumun için.Önerdiğin bir şeyler var mı ? Fotoğraf ,video ,forumdaki konulardan ? Bu tür ve benzeri yap dediğin![]()
toplasan 2.5 tane var@Tario76 nın güzel çalışmaları var onlara bir göz at
Peki , teşekkür ederim.Farkli yapimlar dene, sütunlar artik milletin ilgisini cekmiyor
LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi