Tamam yarın saat kaç gibi olabilir ? vede server'i kim kuracak ? Hamachili'mi kurucaz hamachi'li ise ben gelememYaparız bir gün. Ama bugün olamaz. Yarın olur belki.
Hamachisiz olacak. Serveri sen kursan iyi olur çünkü ben kurduğumde CPU'nun anası ağlıyor. Yarın sen ne zaman online olursan o zaman olur belki tabi beno zaman online olursam.Tamam yarın saat kaç gibi olabilir ? vede server'i kim kuracak ? Hamachili'mi kurucaz hamachi'li ise ben gelemem![]()
Tamam yarın saat 3-4 arası olabilir çünkü cuma'ya gidicem ondan sonra kurma işlemlerine başlarım 3 e biter aksilik çıkmaz iseHamachisiz olacak. Serveri sen kursan iyi olur çünkü ben kurduğumde CPU'nun anası ağlıyor. Yarın sen ne zaman online olursan o zaman olur belki tabi beno zaman online olursam.
İnşalllah.Tamam yarın saat 3-4 arası olabilir çünkü cuma'ya gidicem ondan sonra kurma işlemlerine başlarım 3 e biter aksilik çıkmaz ise![]()
Benide çağırın!Sen mi açarsın serveri ben mi? Ben açacaksam özelden vereyim IP'yi.
Keşke geceleyin online olabilsem ;(
Tamam sen de gel yaBenide çağırın!
Saat kaçta?Tamam sen de gel ya![]()
Hiç belli olmaz sabahın 6'sında kalkıyorum ne zaman bilgisayara geçeceğim belli olmuyor.Saat kaçta?