İlk Photoshop - Minecraft

Devam Edeyim mi ?

• Bence Etmelisin.

Kullanılan: 1 10.0%
  • Zirvede Bırak :)

Kullanılan: 9 90.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Photoshop yardımıyla yaptığım minecraft hakkındaki fan çalışmamı paylaşmak istedim.İlk olduğu için görüntülerde dalgalanma,uyumsuzluk olabilir.Lütfen bunları mazur görerek yorum yapın.Sonuçta hepimiz anamızın karnından profesor olarak doğmuyoruz :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İlke göre bile çok kötü olmuş. Arkadaki resmin zaten Minecraft ile alakası yok. Çözünürlüğü de kötü zaten. Minecraft yazısı da TextCraft'tan alıntı ve hiç uymamış. Renklerin canlılığını birbirine yakınlaştırman iyi olurdu. O alttaki iki sapa benseyen şey nedir onları hiç anlayamadım. Sol üste de ismini yazmışsın ama piksel piksel görünüyor, o da kötü.
Aşırı derecede geliştirilmeli bence.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlke göre bile çok kötü olmuş. Arkadaki resmin zaten Minecraft ile alakası yok. Çözünürlüğü de kötü zaten. Minecraft yazısı da TextCraft'tan alıntı ve hiç uymamış. Renklerin canlılığını birbirine yakınlaştırman iyi olurdu. O alttaki iki sapa benseyen şey nedir onları hiç anlayamadım. Sol üste de ismini yazmışsın ama piksel piksel görünüyor, o da kötü.
Aşırı derecede geliştirilmeli bence.
yorumun için teşekkürler :)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok Kötü Olmuş...İlkine göre bile :( Yazı textcraft,Arkadaki Resim Çok Kötü,karakterler fail...Geliştirmen lazım :( Hemde çok...

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berbat.
İlk olsa bile berbat.Her türlü berbat yani.
Arkaplandaki resimin zaten Minecraft ile bir alakası yok.Bildiğin Gugıl amcaya "Cehennem" yazmışsın önüne gelen resmi çözünürlüğüne bile bakmadan atmışsın.
Karakterler havada mı uçuyor hewal ? Uygun bir yere koyuverseydin onları.Doğru ya,uygun bir yer yok ki fotoğrafta.
Resim çarpraz bakıyor bizim karakterler dümdüz :D Hadi onları da geçtim,karakterlere 3 boyut bile vermemişsin.
Yazı zaten TextCraft.Ona diyecek bir şey yok.Heç mi heç uymamış oraya.
Sol köşeye koyduğun ismin de zaten hiç olmasaydı çok daha iyi olabilirdi denilecek düzeyde.
Resimdeki şeylerin birbiriyle uyumu yok zaten,kısaca öyle diyeyim.
0/10,rezalet.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
1. İngilizcede büyük "i" harfi yoktur. Bunun yerine "I" kullanacaksın.
2. Yazıyı zaten TextCraft'tan yapmışsın, buna diyecek laf bile bulamadım.
3. Arkaplanın temayla alakası yok, ayrıca kalitesi de yerlerde.
4. Zombi ve diğer elemanın kesim kalitesi çok düşük, ayrıca oraya hiç olmamışlar.
5. Sol üstte adını yazmışsın ancak o yazının bile kalitesi çok düşük olmuş.
Sonuç olarak hevesini kırmak istemem ancak ilk denemene bile biraz da olsa kötü olmuş, ortada photoshopla yaptım diyebileceğim pek bir şey de yok zaten. Bu yazdıklarım seni aşağılamak niyetiyle değil, sadece eksikliklerini gör ve kendini geliştir diye.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. İngilizcede büyük "i" harfi yoktur. Bunun yerine "I" kullanacaksın.
2. Yazıyı zaten TextCraft'tan yapmışsın, buna diyecek laf bile bulamadım.
3. Arkaplanın temayla alakası yok, ayrıca kalitesi de yerlerde.
4. Zombi ve diğer elemanın kesim kalitesi çok düşük, ayrıca oraya hiç olmamışlar.
5. Sol üstte adını yazmışsın ancak o yazının bile kalitesi çok düşük olmuş.
Sonuç olarak hevesini kırmak istemem ancak ilk denemene bile biraz da olsa kötü olmuş, ortada photoshopla yaptım diyebileceğim pek bir şey de yok zaten. Bu yazdıklarım seni aşağılamak niyetiyle değil, sadece eksikliklerini gör ve kendini geliştir diye.
kardes sıkıntı deil bunları gördükçe üzülmüyor durumu ciddiye aldığınız için seviniyorum bile fakat bir kaç yerde konuşmak istiyorum.Yazıın textcrafttan alınmasına takılmışsınız çogunuz fakat minecraft ile ilgili olan bir wallpaperin yazısını normal arial fontuyla yapmak saçma olurdu yani bu yüzden textcraft kullandım.Zombi vs. skinlerini arkaplan beyazken buldum arkadaki beyazlığı kaldırdım yani buna ek bir şey getiremezdim. yorumun için teşekkür ederim :)

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardes sıkıntı deil bunları gördükçe üzülmüyor durumu ciddiye aldığınız için seviniyorum bile fakat bir kaç yerde konuşmak istiyorum.Yazıın textcrafttan alınmasına takılmışsınız çogunuz fakat minecraft ile ilgili olan bir wallpaperin yazısını normal arial fontuyla yapmak saçma olurdu yani bu yüzden textcraft kullandım.Zombi vs. skinlerini arkaplan beyazken buldum arkadaki beyazlığı kaldırdım yani buna ek bir şey getiremezdim. yorumun için teşekkür ederim :)
textcraft yerine font kullanabilirdin. böylece yazıya bir şeyler katardın