İlk Plugin Çalışmam | Girdicikti

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır plugin yapı ile uğraşıyorum kendimi video'lar ile geliştirerek ve Ranork'un yardımı ile ufak bir çalışma yaptım.

Girdicikti Nedir ?
Bu plugin servera girenlere ufak bir mesaj yollar.

Nasıl Bir Mesaj Yollar ?
Mesaj şu şekildedir: Merhaba <Oyuncuİsmi>. Servera Hos Geldin

Plugin Nasıl Kurulur ?
Vermiş olduğum plugini server dosyanızın "plugins" klasörünün içerisine atıyorsunuz.

Hangi "CraftBukkit" Versionuna Uyumludur ?
1.5.2-R1.0 - Recommended Build yani tam sürüme uyumludur.
1.5.2-R0.1 - Beta Build yani beta sürüme uyumludur.

Pluginim biraz acemice olabilir ancak ilk plugin olduğu için gayet başarılı. Eğer hata çıkarsa bana ÖzelMesaj yolu ile yada skype: obkaros.mc ile ulaşabilirsiniz.

Plugini İndirmek İçin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyi çalışma bu plugini birdahaki paketime eklemeyi düşünüyorum fakat zaten böyle bir plugin var benze yapmasaydın

Önemli değil ben test amaçlı bir plugin yapayım dedim ve güzel oldu bir daha ki pluginim kits üzerine olacaktır.
/kito Okcu,Sovalye,Tank,Büyücü gibi grublar koyabilirim.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onlar MobArena plugininde var zaten ama sen mobarena değilde tf2'ye benzer bir plugin yap bence ama bu yaptığın çalışmada güzel olur

O şekilde olmayacak. Normal kit olarak söylüyorum yani vipler için bir plugin olabilir. Zaman sınırı ve parada koyabilirim. Oyuncular istediği zaman /kito Okcu yazıp okçu takımı alacaklar.

R

Reloven

Ziyaretçi
Yapman Hoş Olmus Ancak Olan Bir Plugini Degilde Kendine Özgü Bir Plugin Yaparsan Daha Çok İlgi Görecektir Gerçi Burda Emege Saygı Denen bir şey Olmadıgı İçin Ne Kadar İlgi Görür Orasını Bilemem..

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önemli değil ben ilk çalışmamı paylaşmak istedim emeğe saygı bu forumda yani pek yok :(
Ancak kit plugini tamamen bana özgü olacaktır.
Kitleri ayarlama gibi bir özellik olacak pluginde.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Güzel çalışma :)

Onlar MobArena plugininde var zaten ama sen mobarena değilde tf2'ye benzer bir plugin yap bence ama bu yaptığın çalışmada güzel olur

Yav kardeşim plugin yapmak çocuk oyuncağı gibi konuşuyorsun yok o var yok bu var. Kendini bir geliştirsin daha sonra hayal gücüyle yeni şeyler çıkartır. Adamı baltalama yahu.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bende biraz java kodlaması biliyorum forumda Ranrok reyizin gösterdiği kanaldan :D baya zor bir şey başarılar.