İlk Takla-Test Animation

Uzun animasyonlar için daha gelişmeliyim dimi

• Hayır ._.

Kullanılan: 2 16.7%
  • İVİT ._.

Kullanılan: 8 66.7%
  • bilmem

Kullanılan: 1 8.3%
  • saağane

Kullanılan: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam ilk Bismillahirahmanirahim diyip koşmaya başlıyor karşısında pembe kıyafetli Brad Pitt vardır o yüzden takla atarak onu geçiyor ama Brad Pitt'in burnu kanıyor.
Puan 10/8.

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guzel Olmus Ama Cok Sade Biraz Daha Cevre Duzeni Yapabilirsin Baska Adamlar Yapabilirsin Beceremessen Pivot La Başla :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videonun ismini Flip test değilde front flip test yapsaydın ya. Neyse, gelişiyorsun, yine de gerçek bir takla görmek isterim.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Sana Karşı Durust Olacagim Soylediginden Bi Gram Bişi Anlamadım .-.
Şimdi ortalama bir şekilde anlatıyım bildiğin gibi videolar tek tek karelerden oluşuyor benim yaptıklarım 30fps yani saniye başına 30 kare 120 kare 4sn eder
her kare için global illumination(küresel aydınlatma) açarsam renderlama süresi 3-5 kat artar ki bu frame başına ortamsızda 15-20 sn ortamlıda ise 25 sn kadar oluyor 25*120(frame) ile 3000sn eder bunu dk yaparsak 50dk eder ki bu uzun bir süre ayrıca renderlar cpuyu sömürüyor ve bilgisayarı öldürüyor

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ortalama bir şekilde anlatıyım bildiğin gibi videolar tek tek karelerden oluşuyor benim yaptıklarım 30fps yani saniye başına 30 kare 120 kare 4sn eder
her kare için global illumination(küresel aydınlatma) açarsam renderlama süresi 3-5 kat artar ki bu frame başına ortamsızda 15-20 sn ortamlıda ise 25 sn kadar oluyor 25*120(frame) ile 3000sn eder bunu dk yaparsak 50dk eder ki bu uzun bir süre ayrıca renderlar cpuyu sömürüyor ve bilgisayarı öldürüyor
Anlanadım ve anlayamayacağım.:sıkarım:

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
o kılıç olmasa ellerini kullanarak takla atsa daha iyi olur.
bir daha ki animasyon için sana fikir iki el üstünde duran animasyon yap.