SaolasınHELALİN VAR KARDEŞİM HAKKATEN GÜZEL ÇEKMİŞSİN. FAZLASIYLA HAK EDİYORSUN ABONE OLUNMAYI. TEBRİKLER, DEVAMINI BEKLİYORUM . GİRİP ABONE OLCAM HEMEN KANALINA. AYRICA OUTRO MÜTHİŞTİ xD
Videolarda tek kişi olmanı pek tavsiye etmiyorum en az 1 kişi olsun çünkü artık anlat anlat adamlarda sıkılır oyun içinde ama yanınızda birisi olursa onla konuşurken filan olaylar olur komik filan. He bide survival serisi Single player olmamalı bence. Korku oyunu çekmeni tavsiye edebilirim fakat facecam kullanmıyacaksan yeltenme korku oyunu çekmeye. İyi forumlar. İyi eğlenceler youtuber'lıkta başarılar.SaolasınBugün yeni video çekmeyi düşünüyorum fikirlerinizi alabilirim
[DOUBLEPOST=1422750748,1422631954][/DOUBLEPOST]Yeni video yolda!
Teşekkürler yakın zamanda korku oyunu serilerine başlamayı düşünüyorum kamera hazırVideolarda tek kişi olmanı pek tavsiye etmiyorum en az 1 kişi olsun çünkü artık anlat anlat adamlarda sıkılır oyun içinde ama yanınızda birisi olursa onla konuşurken filan olaylar olur komik filan. He bide survival serisi Single player olmamalı bence. Korku oyunu çekmeni tavsiye edebilirim fakat facecam kullanmıyacaksan yeltenme korku oyunu çekmeye. İyi forumlar. İyi eğlenceler youtuber'lıkta başarılar.
Görüntü sony vegas yüzünden bu hala geldi diğer videomda (yükleniyor şu anda) düzelttim o sorunu. Fraps çok büyük dosya boyutu veriyor. Sıkıntı yaratıyorGörüntü 10/8
Tarzını beğendim, ancak tek kişilik videolar bana sıkıcı geliyor. Yanına bir arkadaş al, öyle devam et. Multiplayer oynayın.
Ses 10/7.5 eh iyi yani.
Kanal ismi pek çekici değil.
Peki, kırmızı ile şey ettiklerime dikkat et.Görüntü sony vegas yüzünden bu hala geldi diğer videomda (yükleniyor şu anda) düzelttim o sorunu. Fraps çok büyük dosya boyutu veriyor. Sıkıntı yaratıyorAma denerim
![]()
[DOUBLEPOST=1422789976,1422789920][/DOUBLEPOST]Video boyutunu renderlayarak küçültebilirsin. Camtasia Studio 8.4 kullanıyorum ben.Görüntü 10/8
Tarzını beğendim, ancak tek kişilik videolar bana sıkıcı geliyor. Yanına bir arkadaş al, öyle devam et. Multiplayer oynayın.
Ses 10/7.5 eh iyi yani.
Kanal ismi pek çekici değil.
Fraps ayarlarını banada yazarmısın?Peki, kırmızı ile şey ettiklerime dikkat et.
[DOUBLEPOST=1422789976,1422789920][/DOUBLEPOST]Video boyutunu renderlayarak küçültebilirsin. Camtasia Studio 8.4 kullanıyorum ben.
Fraps ayarlarımFraps ayarlarını banada yazarmısın?
+Oynayacak kişi bulamıyorum bu zamanlarda
+Kanal ismi değiştiremem ki ne önerirsin?
Ben full size 120 fps yapıyorum sence iyimi?Fraps ayarlarım
Full size
30 FPS
Ses kaydı Fraps'ta sadece sistem sesleri
Audacity'den kendi sesimi kaydediyorum, gürültü kaldır yapıyorum, renderda senkronizasyon yapıp videoyu renderlıyorum.
60 FPS destekliyor artık YouTube. 60'dan fazla yaparsan görüntüde sorunlar oluşacaktır.
Ben 30 FPS yapmanı tavsiye ediyorum, YouTube 60 FPS destekliyor artık. 120 yaparsan görüntüde sıkıntılar oluşacaktır. O zaman bir ayar yapmana gerek yok. Kendi sesini farklı kaydetmeni önermemin sebebi ise benim başıma çok geldi. Oyun sesi fazla çıkarsa ve senin sesini bastırırsa tek ses kaydı yaptıysan kısma şansın yok. Audacity'den kendi sesini, Fraps'ten oyun sesini yaparsan hayli kolay olur.Ben full size 120 fps yapıyorum sence iyimi?
Bide audacity'de kaydediyorum dip ses gelmediği için gürültü kaldır yapmıyorum başka iyileştirecek ayar varmı?
Kalite dışında görüşlerini yazarsan sevinirimYeni video geldi. @Sergunkorowakurwa bu videoda tavsiyelerine uyamadım çünkü önceden çekmiştim ayrıca fraps'ı felan yükledim daha iyi gibi geliyor diğer bölümlerde halledecem onu. Bunun da kalitesi bandicam yüzünden kötü olabilir fraps çok daha iyi yapıyormuş![]()
İyi gidiyorsun,Yeni video geldi. @Sergunkorowakurwa bu videoda tavsiyelerine uyamadım çünkü önceden çekmiştim ayrıca fraps'ı felan yükledim daha iyi gibi geliyor diğer bölümlerde halledecem onu. Bunun da kalitesi bandicam yüzünden kötü olabilir fraps çok daha iyi yapıyormuş[DOUBLEPOST=1422832425,1422831539][/DOUBLEPOST]
Kalite dışında görüşlerini yazarsan sevinirim![]()
Karşılıklı abone yapmıyorum zaten. Bide kanal adını ne yapayım iyi bence?İyi gidiyorsun,
Kanal adını değiştir
Karşılıklı abone olmaya kalkma bence, gerçekten güzel videolar çekiyorsan 10-15 kişi izlediğinde kulaktan kulağa yayılır.