İlk Yaptığım Skript ! |Duyuru Skripti|

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
alıntı olmasaydı kaldırmazdın .s .s .s yazuk çalınan emeklere yazuk yıkılan hayallere ühühüh :( hırsız
Hırsız Diyorsunda Olayı Bilmiyorsun.
Şimdi Hırsız Olmadığımın Kanıtları
1) Bi Kere Hırsız Değilim ve Çalmış Olsam Bile Çalamam Ki Bunun Nedenide Forumda Arkadaş Öyle Bir Skript Yazmamış ve Paylaşmamış
2)Eğer Çalsaydım ki Çalmadım Foruma Gelicek Yüz Bulamazdım
3)Hadi Çaldım Diyelim ki Zaten Onun Yaptığı Skriptte @LegendWH nin kiyle Aynı O Zaman @NarutoRPG2 de Hırsız Oluyor
4)Şair Burda Şiirini Benden Önce Forumda Paylaşmamış ve Hiçkimseye Göstermemiş Buda Demektir Ki Copy Paste Yapamam
5)Şair Burda Yalancı Olduğunu , Yalan Söylemeyi Sevdiğini ve Çamur Atmayı Sevdiğini Söylemiş Şairimizde Sayın Çamurcu @NarutoRPG2
Naruto Adlı Arkadaşın Elinde 1 Kanıt Bile Yok Eğer Olsaydı Zaten Forumu Bırakırım...

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hırsız Diyorsunda Olayı Bilmiyorsun.
Şimdi Hırsız Olmadığımın Kanıtları
1) Bi Kere Hırsız Değilim ve Çalmış Olsam Bile Çalamam Ki Bunun Nedenide Forumda Arkadaş Öyle Bir Skript Yazmamış ve Paylaşmamış
2)Eğer Çalsaydım ki Çalmadım Foruma Gelicek Yüz Bulamazdım
3)Hadi Çaldım Diyelim ki Zaten Onun Yaptığı Skriptte @LegendWH nin kiyle Aynı O Zaman @NarutoRPG2 de Hırsız Oluyor
4)Şair Burda Şiirini Benden Önce Forumda Paylaşmamış ve Hiçkimseye Göstermemiş Buda Demektir Ki Copy Paste Yapamam
5)Şair Burda Yalancı Olduğunu , Yalan Söylemeyi Sevdiğini ve Çamur Atmayı Sevdiğini Söylemiş Şairimizde Sayın Çamurcu @NarutoRPG2
Naruto Adlı Arkadaşın Elinde 1 Kanıt Bile Yok Eğer Olsaydı Zaten Forumu Bırakırım...
Birbirnize çamur atmayı kesin ._.
2nizinde hocasıyım derste bırakırım :D