#IllegalArgumentException hatasını alıp duruyorum. Beni birçok eklentiden mahrum bırakıyor..

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Merhaba arkadaşlar. Ben EWG, RandomTeleport gibi birçok advanced sistemi
açmaya çalıştığım zamanlar amansız bir şekilde, her sürümde geçerli olan
IllegalArgumentException hatası alıyorum. Bu durum beni hiç hoşnut etmiyor.
Çünkü birçok eklentiye erişimimi kısıtlıyor. Bu sorunun çözümünü bile var mıdır?

- Örnek Hatalar -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[NOT: Bu hataların yapımcılarına sorup sormamala alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü eklenti hata vermiyor,
eklentiyi sunucu açmaya çalıştığı zaman sanki sistemden bir şey onun yazımlarını desteklemiyor? Ama ben yinede ticket attım.]

...

KeremBey53

EfsaneOyuncu
En iyi cevaplar
0
Bu sorunu yaşayanları birçok kez gördüm. Sanırım sunucu Türkçe dilinde çalıştırıldığı için ve eklentinin içinde ".toUpperCase()" gibi metotlar kullanıldığı için bu sorunlar oluşuyor. Mesela burada:

ve burada:

gördüğünüz gibi büyük i harfleri var, bu harflerin yerinde büyük ı harflerinin olması gerekiyor. Daha önce hiç sunucu panelim olmadı ama muhtemelen sunucuyu açarken başlatma parametreleri girebiliyorsunuzdur. "-jar" yazısının sol tarafına "-Duser.language=en" yazmalısınız. Yani şunun gibi bir şeye benzemesi gerekiyor:
Kod:
java -Duser.language=en -jar <sunucunun jar dosyası adı>.jar

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sorunu yaşayanları birçok kez gördüm. Sanırım sunucu Türkçe dilinde çalıştırıldığı için ve eklentinin içinde ".toUpperCase()" gibi metotlar kullanıldığı için bu sorunlar oluşuyor. Mesela burada:

ve burada:

gördüğünüz gibi büyük i harfleri var, bu harflerin yerinde büyük ı harflerinin olması gerekiyor. Daha önce hiç sunucu panelim olmadı ama muhtemelen sunucuyu açarken başlatma parametreleri girebiliyorsunuzdur. "-jar" yazısının sol tarafına "-Duser.language=en" yazmalısınız. Yani şunun gibi bir şeye benzemesi gerekiyor:
Kod:
java -Duser.language=en -jar <sunucunun jar dosyası adı>.jar
Umarım işe yarar :(