ImageOnMap - Haritalara resim ekleyin - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Haritanın işe yarar işlevi..

Bu plugin sayesinde, tek bir komut ile internette bulunan herhangi bir logo veya resmi harita adlı aracın üstüne yansıtabilir, çerçeve ile destekleyerek duvarlarda sergileyebilirsiniz.

Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne demek istediğini anlayamadım.
Developers & Authors
yani thelegendin kurduğu bir grup pluginlerle uğraş içerisinde olanların grubu
yazıları aktarayım:

Developers & Authors(D&A) :

Grubumuz Aktif Bir Pluginler Ile Ugras Icerisinde Olan Bireylerin Birlestigi Bir Gruptur.

Gruba Katilan Her Birey Kendini "Devolper" Yada "Author" Olarak Ilan Etmis Demektir!
Grubumuzu Bir Şirkete Benzetebiliriz.
Plugin Paketleri, Plugin Rehberleri Ve Elimizden Geldiğince Plugin Desteğinde Bulunacağız
Tabi ki Sadece Bunlarla Kalmayacagiz Birlikte Eglenecegizde!

(Grubumuzda Onay Sistemi Mevcuttur. Kurucumuz Tarafından Onaylanıp Grubumuza Sizde Dahil Olabilirsiniz!)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Developers & Authors
yani thelegendin kurduğu bir grup pluginlerle uğraş içerisinde olanların grubu
yazıları aktarayım:

Developers & Authors(D&A) :

Grubumuz Aktif Bir Pluginler Ile Ugras Icerisinde Olan Bireylerin Birlestigi Bir Gruptur.

Gruba Katilan Her Birey Kendini "Devolper" Yada "Author" Olarak Ilan Etmis Demektir!
Grubumuzu Bir Şirkete Benzetebiliriz.
Plugin Paketleri, Plugin Rehberleri Ve Elimizden Geldiğince Plugin Desteğinde Bulunacağız
Tabi ki Sadece Bunlarla Kalmayacagiz Birlikte Eglenecegizde!

(Grubumuzda Onay Sistemi Mevcuttur. Kurucumuz Tarafından Onaylanıp Grubumuza Sizde Dahil Olabilirsiniz!)
O halde bende seni şu konuyu incelemeye davet edeyim:
https://forum.gamer.com.tr/konu/kendi-plugin-paketinizi-olu%C5%9Fturmak-m%C4%B1-istiyorsunuz-ka%C3%A7%C4%B1rmay%C4%B1n.122944/

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
MCedit filter'i olsaydı...Acayip mapler ve haritalar yapılabilirdi 1.7 versiyonunda.Bu pluginleri filter gibi bir dosyaya dönüştürmek mümkün mü ?
Çevirme konusunun olacağını hiç sanmıyorum.
Fakat yinede MCEdit konusunda bilgili arkadaşlara böyle bir filtrenin olup olmadığı konusun da danışmanı tavsiye ederim.