->Imagines Hub Spawn <- #- OlymposBt -#

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar , bugün sizlere yeni yapmış olduğumuz mapi tanıtacağım. @LoveCraft* ' adlı arkadaşların istemiş olduğu map tahmini süre olarak 2 saat sürmüştür. :)

Şimdiden sizlere kolay gelsin güzel bir sunucu olacağına inanıyorum.

Dip Not ; Eğer sizlerde bize ulaşmak isterseniz arkadaşlar forum içi ö.m ile ulaşa bilirsiniz onun haricinde ise
skype adresim ile ulaşa bilirsiniz.

Skype ; Demirseyf06

Ecylpsys_
Olymposbekir
bydemir06

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
(ilk yorum yapmak için kısa bir şey attım qwe.)
cidden baya güzel yapılmış güzel bir emek var shader'siz nasıl görünür bilemiyorum ama güzel işte :p

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle orta nokta çok basit kalmış normal bi insanın ilk aklına gelebilicek kadar basit yukardaki yuvarlar size pek yakışmamış çok sıradan kaçmış tüm yapıya, desenleri bence çok yanlış bi şekilde yanlış bi arka plan ile kullanmışsınız, biraz az para verilmiş hissi uyandırıyor (bence)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o desenler ağaçlar Allahım sana geliyorum.. Abartmıyım da kapılar olmamış hiç,biraz daha kapı gibi dursaydı daha iyi olurdu :D

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Waoowww NİCE BUİLD OMGGGGG :D
Ellerimde Büyüdü kerata :D
:) şimdi uçtu :) yapacak bir şey yok :D ayakkabı çekiçeğine ' de kerate deniyordu sanırım neden bu saçma bilgiyi verdim bir bilgim yok.

öncelikle orta nokta çok basit kalmış normal bi insanın ilk aklına gelebilicek kadar basit yukardaki yuvarlar size pek yakışmamış çok sıradan kaçmış tüm yapıya, desenleri bence çok yanlış bi şekilde yanlış bi arka plan ile kullanmışsınız, biraz az para verilmiş hissi uyandırıyor (bence)
kardeşim özelden build sunucumuzun adresini versem bana doğruyu gösterirsen sevinirim.

o desenler ağaçlar Allahım sana geliyorum.. Abartmıyım da kapılar olmamış hiç,biraz daha kapı gibi dursaydı daha iyi olurdu :D
teşekkürler :) Yorumun için kapı gibi dursa derken tek orayı anlamadım mesla ne yapmamı önerirdin ?

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) şimdi uçtu :) yapacak bir şey yok :D ayakkabı çekiçeğine ' de kerate deniyordu sanırım neden bu saçma bilgiyi verdim bir bilgim yok.

kardeşim özelden build sunucumuzun adresini versem bana doğruyu gösterirsen sevinirim.

"daha iyisini yaparım demiyorum"

hemen kızma eleştiri yapana bu kadar kızılıyorsa bence yanlışı siz daha iyi biliyorsunuz.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

teşekkürler :) Yorumun için kapı gibi dursa derken tek orayı anlamadım mesla ne yapmamı önerirdin ?
Biraz daha gelirgin yapmanı çok yavan durmuş orda yapıyla bütünlüğü salıyamamışsın kapı gibide durmuyo :D