Imagines minigames lobi l OlymposBT

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar , bugün sizlere yeni yapmış olduğumuz mapi tanıtacağım. @LoveCraft* ' adlı arkadaşların istemiş olduğu map tahmini süre olarak 2:30 veya 3 saat sürmüştür. :)

Şimdiden sizlere kolay gelsin güzel bir sunucu olacağına inanıyorum.

Doğal bir alan ve büyük bir ağaç istediğini söyledi :) İstediği bu yöndeydi umarım istediği gibi olmuştur :)
Bizi Tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Dip Not ; Eğer sizlerde bize ulaşmak isterseniz arkadaşlar forum içi ö.m ile ulaşa bilirsiniz onun haricinde ise
skype adresim ile ulaşa bilirsiniz.

Skype ; Demirseyf06

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
İyi hos olmus, bulutlar ortamı biraz karartmıs gibi geldi ama. Bulutsuz daha güzel ve ic acıcı olabilirdi, (zorunlu ek: ) başarılar iyi forumlar!
Mineplex bunu beğendi

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi hos olmus, bulutlar ortamı biraz karartmıs gibi geldi ama. Bulutsuz daha güzel ve ic acıcı olabilirdi, (zorunlu ek: ) başarılar iyi forumlar!
Mineplex bunu beğendi
Teşekkür ederiz :) , Lakin yapılarımız dan ve yorumlarınız dan sizleri hatırlıyorum amacım şu o hava boş kalmayacak arkadaş dercesine desen yapamazsam bulut yaparım bulut yapamam desen yapamazsam elbet dolduracağım orayı :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi artık kötü yapın yav siz iyi yapı yapa yapa sıradan gelmeye başladı güzel yapılar :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mükemmel ötesi.
Ah keşke build yeteneğim olsa :(.
_
Böyle güzel buildler nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim kaçtır bakıyorum hep benden daha yakışıklı buildler yapıyorsunuz.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok garip bir ağaç, çok garip bir bulut, çok garip bir ev.
Garip fikirler olmasaydı uçak veya diğer teknolojik aletler ortaya çıkmazdı.(Sebebini anlamayanlar için anlatıyorum sebebi şimdi 1500'ü yıllarda birisine 300-400 yıl sonra uçak üretilecek desek adam hem güler hemde uçak nedir diye sorar bizde uçabilen bir araç desek daha da güler yani adama garip gelir.)
Birde harita güzel ancak lakin her bloğun üzerinde çimen ve 4 adet kule yapılması hoş durmamış onun yerine harita da dağınık halde kırık ve eskimsi yapılar yapıla bilirdi diye düşünüyorum puanım 10 üzerinden 7.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Garip fikirler olmasaydı uçak veya diğer teknolojik aletler ortaya çıkmazdı.(Sebebini anlamayanlar için anlatıyorum sebebi şimdi 1500'ü yıllarda birisine 300-400 yıl sonra uçak üretilecek desek adam hem güler hemde uçak nedir diye sorar bizde uçabilen bir araç desek daha da güler yani adama garip gelir.)
Birde harita güzel ancak lakin her bloğun üzerinde çimen ve 4 adet kule yapılması hoş durmamış onun yerine harita da dağınık halde kırık ve eskimsi yapılar yapıla bilirdi diye düşünüyorum puanım 10 üzerinden 7.
Tabi haklısın fakat dalların neredeyse adanın yarısını kaplaması hoş şeyler değil

Bir de olumlu eleştiri yapalım D:
Kulenin çatısı baya güzel

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim için yapmış olduğunuz yorumlar önemli değil arkadaşlar , benim için fikirleriniz önemli :)

Alan aldı haritayı beğendiği gibi istediği gibi oldu :) En başta yazıyorum kim nasıl isterse onun istediğini yapıyorum ekstra şeyler yok :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
sanırım bulutlara rotateyi rüzgar bulutları bir tarafa doğru götürüyormuş havasını katmak için çevirmedin.yapı güzel ve doğal olmuş sanki küçük bir parkur eksikmiş gibime geldi.ellerine sağlık.