AvNitro
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bugünkü konumuz İMDB'de 2016 en yüksek oy alan 5 film isterseniz gelin hemen konumuza geçelim.
1-Hacksaw Ridge (SAVAŞ VADİSİ)
İMDB Puanı:8,4
Gösterişe girildiği tarih:25 Kasım 2016
Hakkında bilgi ve Görüşlerim
Savaş vadisi ikinci dünya savaşı'nda silah yada savaş aletleri taşımayı reddeden Amerikalı savaş doktoru Desmond Doss hakkında 2016 Amrikan yapımı biyografik savaş filmidir.
Filmin Yönetmenliğini Mel Gibson yaparken senaryosunu Doss hakkında önceki bir belgesel uyarlayarak Andrew Knight ve Robert Schenkkan yazdı. Filmimiz Aşk Drama Savaş her çeşit senaryoyu beyaz perdeye yansıtıyor. Benim düşüncelerim eğer drama savaş seviyorsanız kesinlikle izleme listesine ekleyin.
Puanım 100/70
Filmin fragmanı:
2-DEADPOOL
İMDB Puanı:8.1
Vizyona Giriş Tarihi:12 Şubat 2016
Yönetmen:Tim Miller
Film Hakkında Ve Düşüncelerim
Deadpool marvel evrenini en karizmatik en psikopat karakteridir.Ve espiri anlayışı oldukça gelişmiştir.İlk cizgi romanda çıkan kahramanımız marvel tarafından beyaz perdeye uyarlanmıştır.Tim miller'in yönetmenlik yaptığı bu filmde maceralar bizi bekliyor.Bir deney sonucu mutasyona uğrayan karizmatik abimiz Slade Wilson Düşmanlarını yenmek için kıran kırana mücadeleye girmiştir. Benim düşüncelerim maceraya düşkünseniz izlemeniz gereken bir filmdir.
Puanım 100/90
Deadpool Fragman:
3-Arrival
IMDB'de puanı:8,2
Yayın tarihi:10 ekim 2016 (RUSYA BİRLEŞİK KRALLIK)
Yönetmen:Henis Villeneuve
Hakkında bilgi ve Düşüncelerim
Denis Villeneuve yönetmen koltuguna oturduğu bu filmde uzaylılarla konuşmaya çalışan bir kızın hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor. Aksiyona ve bolca daramaya sürükleyen bu film hayranlarını iyice içine çekeceğini gösteriyor bize benim düşüncelerim Uzay düşkünüyseniz ve drama filmlerini seviyorsanız bu filmi izlemeye ihtiyacınız vardır. Konusu Amerikaya uzay gemisi iner. Ve halkın güvenliği için şehri boşaltıllar.Ve Doktor louise uzaylılar'la iletişim kurmaya çalışır. Ama bunu yapması için kısa bir zamanı vardır.
Puanım:100/95
Fragman
4-Ali Ve Nino
İlk Gösterim Tarihi:27 Ocak 2016
Yönetmen:Asif Kapadia
Hakkında Bilgi Ve Düşüncülerim
Azerbeycan ünlü yazarı Kurban Said'in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan Ali Nino Azerbeycanlı Müslüman Ali Ve Gürcü
Hristiyan Ninno'nun aşaklarını anlatıyor.Benim düşüncem eğer aşk filmlerini seviyorsanız izleyebilirsiniz.
Fragman
5-Dağ 2
İmdb puanı:9,9
Yönetmen:Alper Çağlar
Hakkında Bilgi Ve Düşüncelerim
Türk gururumuz dağ 2 filmi ırak'ta özel operasyon yöneten 8 türk askeri beyaz perdeye yansıtıyor. Bol savaş olan Bu Filmde yürekleri ağıza getiren sahneler vardır. Benim düşüncelerim sinemada filmine gitmiş biri olduğum için eğer savaş tutkuluysanız bu filmi izlemeyi öneririm.Konusu ırakda türk bir gazeteciyi kurtaran 8 askerin başından geçen konuları anlatıyor.
Fragmanı:
Son düzenleme: