imkansizcraft Rehber alımı başlamıştır...

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Rehber Alımı Başlamıştır

Adınız :
Yaşınız :
Tecrübeleriniz :
Neden rehber olmak istiyorsun ? kısaca anlat :

konu yeri yanlışsa taşırmısın @Nano_Sensei @TheTurkMen teşekkürler.

sevket575710

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız : Şevket Çokluk
Yaşınız : 15
Tecrübeleriniz : UnioCraftta ve Son Oyuncuda Rehberlik Yaptım Ve bir Sürü serverde

Neden rehber olmak istiyorsun ? kısaca anlat :Serverinizi Çok sevdeim Yardım edebileceğimi düşünüyorum

zKeremTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kerem 11 Rehberle ilgili Hertürlü görevi ve komutu biliyorum skype im: facebook:kerem_fb_kadir Çünkü Bu Serveri Seviyorum ve Bu serverde devam etmek istiyorum Game Nick:Acimasiz

AhmetRYlmz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adiniz : Ahmet
Yasiniz: 13
Tecrubelerin : Minecraft Serverinde Adminlik yaptim ve Skyblock serverinde rehber oldum ve ImkansizCraft da 1.5.2 de reklamci oldum ve daha cok serverde yetkili

SERVERI COK SEVIYORUM VE REHBER OLMAK ISTIYORUM SERVERE KATKIM OLSUN DIE VIP BILE ALMISTIM
OYUNDAKI NICK: dadlox

heather31

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız : Görkem
Yaşınız : 16
Tecrübeleriniz : Sonoyuncu,darkmc, gibi serverlerde rehberlik yaptım.

Neden rehber olmak istiyorsun ? kısaca anlat : serverde ilk açıldıgından beri oynuyorum ve rehber olmak istiyorum OYUN NİCKİM : heather1344

j3sterh3ad

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız : ertunga
Yaşınız : 16
Tecrübeleriniz :2 eski serverde adminlik yaptım

Neden rehber olmak istiyorsun ? kısaca anlat :serverde son zamanlarda çok sorun ve sorularla karşılaşılıyor bende yardım etmek istiyorum

oyun ismim j3sterh3ad

Theo627759

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız : Emre Böler
Tecrübeleriniz : LegendCraftTR de builderlik ve Rehberlik yaptım

Neden rehber olmak istiyorsun ? kısaca anlat :Çok fazla rehberlik yaptım alışığım rehberlik yapmaya ve sw de az da olsa sorunlar var bende o sorunları çözmenize yardım cı olabilirim Gereğinizi Arz Ederim

Wolfchanze

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız : Şevket Çokluk
Tecrübeleriniz : UnioCraftta ve Son Oyuncuda Rehberlik Yaptım Ve bir Sürü serverde

Neden rehber olmak istiyorsun ? kısaca anlat :Serverinizi Çok sevdeim Yardım edebileceğimi düşünüyorum
Uniocrafta rehber olmuşsun acaba 2 yıl önceki sunucu 50-100 online olduğu sıralardaki 3-4 rehberden birimisin ?

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Cavit
yas:15
Tecrube Alanım:Rehberlik,moderatorluk
tabii ki Bilgim baya ben olcebilirsiniz isterseniz...
İyi Gunler