Imperial City

Özel texture pack gelsin mi?

• Evet

Kullanılan: 6 75.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 25.0%
  • Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Rigolo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Download linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Başka sitelerdede paylaştığım ve en gurur duyduğum haritam gerek İngiltere gerek New York gibi şehirleri ele aldım ve hepsi bir araya geldi kafamda tabii bu güzel bir şeydi bende gayet sevdim fotoğraflar eklesemmi bilmiyorum beni bilen bilir şehirlerimi bilir bende gerek duymadım Google Translate sağ olsun İngiltereye benzemesi için çeviriler işime yaradı eğer yardıma ihtiyacı olan olursa reklam olmasın (*lanetminecraft'ta adım Rigolo) Birde mümkünse bakan en azından yorum yazsın özel texture pack isteğe bağlı.
MAPIN SADECE %65'İ TAMAMLANMIŞTIR %100 OLDUĞUNDA BU KONU DÜZELTİLİP BİLDİRİLECEKTİR.

Rigolo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*planetminecrafttaki arama yerine yazarsan İmperial City diye açdığım bir konu görürsün oradan fotolara videolara bakabilirsin.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İmperial City eğer seninse Türk olduğun için beni gururlandırırsın..
Eğer ki yalan söylüyorsan yapacak bir şey yok :)

Rigolo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden yalan söyleyeyim ki herhangi bir konuda Amerika'da da yaşadığımı belitmiştim sanırım eğer belirtmemişsem hemen belirtirim İngilizcem'de gayet iyi.Çeviri işlerinde görev aldım bu kadar.

6242

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
indirdiğim ımparialcity_v12.0.rar dosyasını .minecarf'ta nereye atcam yardım edin lütfen :(

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Helal olsun kardeşim, bir Türkünde neler yapabilceğini kanıtladın.

6242

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
indirdiğim ımparialcity_v12.0.rar dosyasını .minecarf'ta nereye atcam yardım edin lütfen :(

Rigolo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlat>Çalıştır>%appdata%>Minecraft>saves e at bu kadar.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel Kardeş Ben Çok Beğendim Müthiş Yani

:roflmao: