Drag422
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
siz hala burda tartışıyormuşunuz ?Bana sormayacaksın ama milletin düşüncelerinede karışamassın.
siz hala burda tartışıyormuşunuz ?Bana sormayacaksın ama milletin düşüncelerinede karışamassın.
ahhh aslında doğru ona diyordum ama şu an sanada diyorumSana Diyor @JaglJugerSBra Neyse senle tartışamam!![]()
hala gitmedinmi sen ?:/ (0_0) >:-[
... ''kendini bir şey sanan abiler'' içinde sende varsınİyiki bir resim bulmuşsun Olm Kendini Bişi Sanan abiler İyice Çoğaldı Forumda Neyse Şimdi Bu onu Hakkında Konuşmiyim.
müslümean ? zayn ? en azından türkçe güzel kullanBiliriz...
Forumu zayn bikere müslümean diyen üyeler basmış ihtiyacımız yok size[DOUBLEPOST=1384283334,1384283304][/DOUBLEPOST]Hadi kardeşim sen haklısın tammaı konu kapansın tartışamam abilerle...
ulan yoloman ve todeskeks gibi kavga çıkarmayın onlar yüzünden sarı bücür öldü bu konua ölmesin beeeeeeeeeeeeeeee (inanılmaz bağırarak söler)Bana sormayacaksın ama milletin düşüncelerinede karışamassın.
ulan yoloman ve todeskeks gibi kavga çıkarmayın onlar yüzünden sarı bücür öldü bu konua ölmesin beeeeeeeeeeeeeeee (inanılmaz bağırarak söler)
senin hatrın için Yasinciğim bırakıyorum davayıulan yoloman ve todeskeks gibi kavga çıkarmayın onlar yüzünden sarı bücür öldü bu konua ölmesin beeeeeeeeeeeeeeee (inanılmaz bağırarak söler)
adam hala post kasıyo lan ?!senin hatrın için Yasinciğim bırakıyorum davayı