Drag422
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
beni boşver senin yaptığın ne ? neyse susalım olm spamdan ban yicez walla billa lanSenin Yaptığın Ne?
beni boşver senin yaptığın ne ? neyse susalım olm spamdan ban yicez walla billa lanSenin Yaptığın Ne?
peki burada benim yaptığım neSenin Yaptığın Ne?
gidin skypeda konuşun mübarek cidden ban yiyecenizbeni boşver senin yaptığın ne ? neyse susalım olm spamdan ban yicez walla billa lan
peki burada benim yaptığım ne[DOUBLEPOST=1384284012,1384283971][/DOUBLEPOST]
gidin skypeda konuşun mübarek cidden ban yiyeceniz
sağolsenin hatrın için Yasinciğim bırakıyorum davayı
hadi beyler marifetlerinizi gösterinadam hala post kasıyo lan ?!
haythadi beyler marifetlerinizi gösterin
@Zangow , @aHmaD_bİnVelid , @XXspider_yasinXX , @Galatasaray|EnesCglr , @Cralios , @Captain_Atalay , @Minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @iKaan , @enesarda , @utkucanaydin , @fly17 , @muhammed1841 , @akıllıminecraft , @KemalReis77 , @MrCrafts , @JaglJugerSBra , @<>ZorinSayrusTR<> , @TheCombatPro , @teknik33 , @Yaratıcı8
ben niye yokum lan ?!hadi beyler marifetlerinizi gösterin
@Zangow , @aHmaD_bİnVelid , @XXspider_yasinXX , @Galatasaray|EnesCglr , @Cralios , @Captain_Atalay , @Minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @iKaan , @enesarda , @utkucanaydin , @fly17 , @muhammed1841 , @akıllıminecraft , @KemalReis77 , @MrCrafts , @JaglJugerSBra , @<>ZorinSayrusTR<> , @TheCombatPro , @teknik33 , @Yaratıcı8
al sen varsınben niye yokum lan ?!
LİMONLARA KARŞI IRKÇILIĞA HAYIR !
yeeeeeyyy xdal sen varsın
quarizmat dedi: ↑
hadi beyler marifetlerinizi gösterin
@Zangow , @aHmaD_bİnVelid , @XXspider_yasinXX , @Galatasaray|EnesCglr , @Cralios , @Captain_Atalay , @Minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @iKaan , @enesarda , @utkucanaydin , @fly17 , @muhammed1841 , @akıllıminecraft , @KemalReis77 , @MrCrafts , @JaglJugerSBra , @<>ZorinSayrusTR<> , @TheCombatPro, @teknik33 , @Yaratıcı8 @Drag422
şu anda adamlar aha bu kadar kişi bizden bahsetmiş diyoduryeeeeeyyy xd
Davaları ben açarım falansenin hatrın için Yasinciğim bırakıyorum davayı
sende sarı bücürü bırakmayanlardansın yuppiDavaları ben açarım falanbence imza okadar önemli bir şey değil gittiğini bile şimdi farkettim
![]()
what is this the sarı bücürsende sarı bücürü bırakmayanlardansın yuppi