İmzalar

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İmzalarımız neden gözükmüyor? İmzalarımız gözükse daha iyi değil mi sizce? İmzası kötü olan varsa uyarılsaydı vs. vs.? (NOT: Sertlenme vs. yok, sadece bir öneri; üslubum sertse herkesin adına özür dilerim.)

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben, forum yöneticisiydi galiba birine sormuştum gelecek demişti.. Bilmiyorum gelir ama.. Bir sürü reklam var zaten yüklenme olayı bence geçerli bir sebep değil.. Karakter sınırı getirilir ve resim boyut sınırı düzeltilir o.. Ayrıca reklam olayı cidden abartıya kaçıyor hatta şu yeni reklam alanı mobilden giriyorum işkence.. :(

Ek: İmzadan daha önemlisi Spoiler yok.. O gelmeli önce..

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben, forum yöneticisiydi galiba birine sormuştum gelecek demişti.. Bilmiyorum gelir ama.. Bir sürü reklam var zaten yüklenme olayı bence geçerli bir sebep değil.. Karakter sınırı getirilir ve resim boyut sınırı düzeltilir o.. Ayrıca reklam olayı cidden abartıya kaçıyor hatta şu yeni reklam alanı mobilden giriyorum işkence.. :(
Birde animasyonlu yapıyorlar. Pc yi çöpe atasım geliyor zaten pc kötü :/

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında güzel olur hatta yakın zamanlarda yönetimde imzalar gorunsun mu diye tartışıldı ama karar iptal oldu.Ayrıca forumun %80'i imzasını abartır. Forumu yavaşlatacagi için su an imzaların gözükmesi söz konusu degil.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İmzalar Tekrar Gelmeli Diye Düşünüyorum Ama Resim İse Belirli Bir Boyutta Yazı İse Belirli Sayıda Olmalı Eskiden Çoğu İnsan Gereksiz Gereksiz 4000x Boyutunda bile olan Sayfayı Neredeyse 10 Katına Çıkartan Resimler Koyduklarından Yöneticiler Kaldırdı Ama Belirli Şartlar Getirilerek Tekrar Aktif Olabilir

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aslında güzel olur hatta yakın zamanlarda yönetimde imzalar gorunsun mu diye tartışıldı ama karar iptal oldu.Ayrıca forumun %80'i imzasını abartır. Forumu yavaşlatacagi için su an imzaların gözükmesi söz konusu degil.

Bence arşivdeki en eski 50.000 konu silinmeli (Yani yarısı). Forumun kapasitesi rahatlatılmalı. Ondan sonra imza düşünülebilir :)

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Spoiler eklenme konusunda da bir toplantı yapsanız? Forum Destek bölümüne 20 Şubat 2014 tarihinde konu açtım ama o zamandan beri bir gelişme yok.. Spoiler eklenirse çok güzel olur..

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Konular silinecek olsa arşiv diye bir kısım olmazdı.

Arşiv merak ettiğimiz şeyleri ilk olarak aramamız gereken yerdir. Boşuna sitenin internet trafiğini işgal etmektense silinmesi daha iyi olmaz mıydı ?

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Forum da GIF paylaşmak yasak mı?