Imzalarınıza koyduğunuz ejderleri nasıl hızlı kasarsınız!!!(%100 hız garantisi veriyorum)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugün size benimde görünce çok şaşırdığım fakat cidden işe yarayan,abartmayınca düzgün olan hızlı ejder büyütmeyi göstereceğim.
Bildiğiniz gibi forumdaki imzalarda ejderha yumurtası görmüşsünüzdür(veya koymuşsunuzdur)bunları kasmanın yolu aslında çok basit,gelin size göstereyim.

Başta yapmanız gereken ilk şey şu siteleri girmektir arkadaşlar:
1-)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2-)

3-)

Opsiyonel:

Sonra bu sitelerde nemi yapıcaksınız?
1-)

2-)

3-)

Opsiyonel:

İşte ejderhalarınızı böyle kolay büyütebilirsiniz!
Not:opsiyonel link olmasının sebebi ejderhanız kısa zamanda çok görüntüleme yüzünden hastalanabilir.O yüzden onu opsiyonel yaptım(eğer ejderhanız opsiyonel kullandığınızda ölürse beni suçlamayın).
Ha bu arada bu ejderhalar hastalanırsa yapmanız gereken action bölümünden yumurtaları/hatchlingleri hide lamanız yani saklamanızdır.
İşinize yaradıysa 1 kere beğenmeniz yetecektir.
Ejderhalarımı sevdiyseniz teşekkürler :D
[DOUBLEPOST=1414077279,1414076764][/DOUBLEPOST]İsterseniz konuma bakın işinize yarar @HidesaburaUeno @Laloww_ @ErenBeyazkurt :)

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.+1 Verdim.Tabi her ne kadar geçerli olmasa da :D[DOUBLEPOST=1414077406,1414077354][/DOUBLEPOST]EDIT:1.Link sorun çıkardı.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.+1 Verdim.Tabi her ne kadar geçerli olmasa da :D[DOUBLEPOST=1414077406,1414077354][/DOUBLEPOST]EDIT:1.Link sorun çıkardı.
olsun ben severim beğenileri :D[DOUBLEPOST=1414077599][/DOUBLEPOST]
bende bütün siteler açılıyor sorununun bir fotoğrafını koy bakıyım (sana çıkan ekranı)
bide google portu veya portsuz kullanıyorsun değilmi?

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı abi ben yapamıyom ya :D Olmuyo :D[DOUBLEPOST=1414077696,1414077617][/DOUBLEPOST]Hatchery e ekledim Opsiyonel de bişiy değişmedi yumurtada nabıcam?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı abi ben yapamıyom ya :D Olmuyo :D[DOUBLEPOST=1414077696,1414077617][/DOUBLEPOST]Hatchery e ekledim Opsiyonel de bişiy değişmedi yumurtada nabıcam?
bak hızlı dediğim 2 üç güne bu bebek olur.
1 gün falan geçince yumurta çatlıyor bu sabır işi :)