In Silence Tanıtım

MavPir

Maviş Pırıl
Mesajlar
218
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
49
Puanları
350
Ruh hali
ınsilence.png


In Silence Tanıtım

Merhabalar bugün In Silence oyununu sizlere anlatacağım.

Nedir bu In Silence?

In Silence 16 Ekim 2020 yılında Ravenhood games tarafından çıkarılmış bir korku oyunudur. Bu oyun hem tek oyunculu hemde çok oyunculu bir oyundur, size tavsiyem arkadaşlarınızla oynayın, çok güzel korkunç anlar yaşayacaksınız. Oyun Steam üzerinden indirilebiliyor, oyunun amacı Rake adlı canavardan arabanızı tamir edip kaçmanızdır. Eğer Rake sizseniz tüm insanların kafasını vücudundan ayırabilirsiniz.Fakat kaçmamayı tercih edip cephanelikte bulduğunuz silahlarla onu öldürebilirsiniz. Cephaneliği haritanın belli bir yerinde saklı olarak bulacaksınız. Rake cephaneliği açarsanız çok öfkelenir ve sizi avlamak için hızlı bir tavır sergiler. Bu oyunda taktik çok önemli, kendi taktiklerinizi kullanarak Rakeyi şaşırtın. Oyuna başladığınızda Rake'yi öldürmek veya Arabayı tamir etmeyi iyi seçiniz. Kendinizi Rakeden uzak tutmanın yolu tuzaklar kullanarak ve ses çıkarmayarak uzak tutabiliyorsunuz. Oyunda sesler 3D olarak geliyor yani sağınızdan gelen sesi sağ kulaklıktan duyacaksınız, buda sizin çok işinize yarıyacaktır, yani kullanabilirsiniz. Rake adlı canavara yakalanırsanız fenerinizin enerjisi olduğundan emin olun bir ışık enerjisi patlaması yaparak ondan kaçabilmeniz mümkün. Arkadaşınız yakalanırsa Rake'nin gözlerinin içine bakın ve fenerinizden bir ışık enerjisi patlaması ile kurtarabilirsiniz. Eğer arkadaşınız ölür ise bir fareye dönüşebilir, farelere dikkat edin onları takip edin, size yol gösterecektir, ya da sizi ispiyonlayıp kaybetmenizi sağlayacaktır. Gök gürlemesi ve ardından başlayan sağanak yağmur gelir ve çok fazla ses çıkar. Bu ise yaratığın görüş alanını arttırır. Korkuluk, Televizyon ya da kamuflaj ile Rake sizi çok zor görür, göremez bile.
Rakenin bulanık bir görüntüsü;

rake.png


Araba Nasıl Tamir Edilir?

Arabayıda cephanelik gibi aramanız lazımdır. Bulduğunuzda parça listesini görebilirsiniz, arabayı kullanılabilir hale getirmek için haritayı aramanız lazım, parçalar gökten düşmüyor maalesef.


SON

Burda konumun sonuna geldik, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, In Silence oyununu paranız varsa alıp indirin. Denemenizi tavsiye ederim.
 



Üst