Inception MC - Büyük Sunucu Projesi (Ekip arkadaşlarımızı arıyoruz)

PedroLanges

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Sunucu Ismi: Inception
Sunucumuz zaten mevcut, tüm özellikleri 1000 online'a kadar kaldırabilecek gerektiği durumda 2000-3000 online'a kadar sunucu sağlayabilecek durumdayız. Tüm yatırımlar gerçekleştirildi, yeni yatırım ihtiyacına göre yatırım yapılabilinir.

Sunucumuza Admin, Builder, Rehber gibi alımlarımız vardır.
Özellikle Pluginlerden anlayan baştan kodlama yapabilecek, Plugin/Script kodlamasını bilen ekip arkadaşları alacağız.

Eğer sizde bu projeye kendinizi uygun olduğunuzu düşünüyorsanız yoruma TeamSpeak adresinize geldim yazıp adınızı yazın odamıza çekip sizlerle görüşelim.
Ts3 IP: 213.238.172.94

Neden Inception?
Inception birçok oyun sunucusunda PedroLanges markası altında Sunuculara sahip ve Minecraftda kendini göstermek için adımlarını atmaya başladı. Eğer ki projemizi ilerletebilirsek Minecraft'da hiçbir sunucunun yapmadığı ve yapamadığı sıcak oyuncu ortamını ve kaliteli bir ortamı oluşturmayı hedefliyoruz.

Kaya_emir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim skype emir.kaya58 istek at ordan konuşalım sana build konusunda çok yardım edebilirim

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Roleplay'dan sonra Minecraft sunucusu garip geldi.

PedroLanges

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yıl 2013-2014'de biz NeverCraft ile buralardaydık Faction sunucumuz 3916 online rekoru ile 2000 online'ın altına inmiyordu şöyle bir notumu bırakayım dedim.
Buralardada tanınmamıza sevindim bu arada :) nereden tanıyorsun? Sunucumuzda hiç oynadın mı?

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Bir önceki sunucunuzda oynamışlığım var.

PedroLanges

Marangoz
En iyi cevaplar
0
An itibari ile TeamSpeak girenleri odamıza çekip görüşme sağlıyorum, giriş yapın bekliyorum.