İndirme Hızı Sorunu

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar speedtest.net de internet hızımı test ettiğimde 10Mbps çıksa da indirdiğim içerikleri 3Mbps hızında indiriyor :( Hemde AKK yı hala aşmamışken :(
Çözüm bul ya da öl ! ehuhueuheuheu :D
Konu yanlış yerdeyse sorry :(

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen neyin kafasındasın bende 20 mbps gözüküyor fakat 2 mbps indiriyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu sorun sürekli var mı yoksa ay sonlarına yakın mı oluyor?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
2-3 Ayda 1 defa meydana geliyor ve gerisi zaten ilk mesajda belirttiğim gibi :(
Belki biliyorsunuzdur belki bilmiyorsunuzdur ben yine de bahsedeyim.
İnternetiniz sınırsız olsa da aylık bir kota ya sahiptir siz de onu kullana kullana harcarsınız ve ay sonuna doğru bitmeye yaklaşır O yüzden internetiniz yavaşlaya bilir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Belki biliyorsunuzdur belki bilmiyorsunuzdur ben yine de bahsedeyim.
İnternetiniz sınırsız olsa da aylık bir kota ya sahiptir siz de onu kullana kullana harcarsınız ve ay sonuna doğru bitmeye yaklaşır O yüzden internetiniz yavaşlaya bilir.
Bilindik adıyla : Adil Kullanım Kotası :D
Hayır daha bitirmedim orada sorun yok da AKK 50 GB ve henüz en fazla 15 GB dosya indirdim. İnternette gezinmeler falan en fazla 25 GB olmuştur :(

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu belirtmek istiyorum:
Ülkemizde ciddi bir alt yapı sorunu var. 10mbps olarak yaptığımız antlaşma çoğu zaman 3mbps bile geçmiyor.
Ülke dışında tanıdığım arkadaşlarım var Avrupa'da onlar 100mbps(fiber kablo) hızına sorunsuz ulaşabiliyorlar, hatta internetleride ucuz.
Gerçi burda sorun altyapı mı bilmiyorum. İçeriği yayınlayanın upload hızı, bölgenizdeki yaşanan bir sıkıntı.. vs. olabilir.
Bağlı olduğunuz internet sağlayıcı şirketi arayın ama büyük ihtimalle oradakiler anlamazlar(beyinleri yok) ya da geçiştirirler..
Göstermelik bir tane çağrı merkezi koymuşlar... Bir **** yaramıyor.

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Şunu belirtmek istiyorum:
Ülkemizde ciddi bir alt yapı sorunu var. 10mbps olarak yaptığımız antlaşma çoğu zaman 3mbps bile geçmiyor.
Ülke dışında tanıdığım arkadaşlarım var Avrupa'da onlar 100mbps(fiber kablo) hızına sorunsuz ulaşabiliyorlar, hatta internetleride ucuz.
Gerçi burda sorun altyapı mı bilmiyorum. İçeriği yayınlayanın upload hızı, bölgenizdeki yaşanan bir sıkıntı.. vs. olabilir.
Bağlı olduğunuz internet sağlayıcı şirketi arayın ama büyük ihtimalle oradakiler anlamazlar(beyinleri yok) ya da geçiştirirler..
Göstermelik bir tane çağrı merkezi koymuşlar... Bir **** yaramıyor.
Ben SuperOnline 25 mbit ama 60 mbit veriyorlar :D Saniyede 6 mb indiriyorum.