Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kasabalardan bir tanesi, Kasabalardaki evlerin içinde bulunan sandıklardan rastgele eşya çıkar.Kasabalar yol kenarlarında, ormanın rastgele yerlerinde bulunabilir.Toplam 20-25 tane kasaba olcaktır.Ayrıca ormanda rastgele yerlerde yapılar ve sandıklar bulmakda mevcut..Unutmadan söyleyelim yollar araba için yapılıyor yani sunucuda araba sürmek olacak.Harita büyük olduğu için ve sunucumuzda warp bulunmadığı için arabalarda önem taşıyor.Eski sunucumuzdaki gibi oyuna 16 yaşımızda başlayıp oynadıkça yaşımız artacak ve 18 yaşımızda araba alabileceğiz.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bir kasabaya girdiğimizde scoreboard bölümünde kasabanın adı ve kasabanın içinde o an kaç kişi olduğunu gösteren tablo çıkar.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Peki bu chestler ne sıklıkla yenilenecek?
Mantıken Gerçek hayatta Birisi tekrar yerleşmedikçe tekrar eşya bulamassın Tabiikide gerçek hayatta olmayacağından En fazla 30 dk içinde Tabii Loot Türüne göre değişebilir | Miliatary Medical Rare Common vb. Gibi

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne güzel, yurtdışından da oyuncular oynar. ama bunun için de farklı diller bilen adminler gerekir.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ne güzel, yurtdışından da oyuncular oynar. ama bunun için de farklı diller bilen adminler gerekir.
Beni Atmin Alsın Kaç Tane Dil Bildiğimi Ben Bile Bilmiyorum
Çok Farklı Dillerde Konuşurum
C++ C# Java Hepsini Konuşurum
:p :D