bi plugin paketinde gördüm direk plugin paketini kurunca çalışıyor ancak normal sadece .jar dosyasını attıgımda (kendi sunucuma) çalışmıyor?Onun configi çok sıkıntılı tercih etmem
hepsi kuruluPek bilgim yok, fakat Vault, ProtocolLib ve Essentials kurarak deneyin. Sürüm uyumsuzluğu sanmam. 1.8 Güncel bir sürüm. (1.9 Geldi, InfoBoard henüz güncellenmedi sanırım.)
Sadece .jar demişsin direk dosyasnı da yükle bakalım.hepsi kurulu
skript ile money falan yapamadıgım için pluginlere yöneldimSeni başka pluginlere yönlendirebilirim. Feather Board felan kullanabilirsin veya skript ile benim gibi yapabilirsin.
![]()
Ayrıca yaptığım HUB Plugin paketinin Spoileri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dosyasını zaten sıfırdan bir sunucuya kurdum orda sorunsuz çalıştıSadece .jar demişsin direk dosyasnı da yükle bakalım.
Demek ki, paketiniz de uyumsuzluk var.skript ile money falan yapamadıgım için pluginlere yöneldim
dosyasını zaten sıfırdan bir sunucuya kurdum orda sorunsuz çalıştı
HEXAGON skript ile yapılabilir tahminimce tavsiyem Feather Board kullanman internette ücretsiz linklerini bulabilirsin (güncel olmayan) güncel sürümler için parayı verirsinskript ile money falan yapamadıgım için pluginlere yöneldim
dosyasını zaten sıfırdan bir sunucuya kurdum orda sorunsuz çalıştı
hmm peki teşekkürler ilginiz içinDemek ki, paketiniz de uyumsuzluk var.
kaç TL'ye denk geliyorHEXAGON skript ile yapılabilir tahminimce tavsiyem Feather Board kullanman internette ücretsiz linklerini bulabilirsin (güncel olmayan) güncel sürümler için parayı verirsin
Link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Beleş Link: Yasak olduğu için veremiyorum
15$ Diye biliyorum (Emin değilim)hmm peki teşekkürler ilginiz için
kaç TL'ye denk geliyor