İngilizce Windows Gerektiren Modlar[ÇÖZÜM?]YARDIM

BugraYılmaz11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hepinize merhabalar benim sorunum ben mınecraft pre aldım ve technıch launcher indirdim fakat ultra modded survıval modunu oynayamıyorum bunun nedeni ingilizce windows gerektiriyormus ? ÇOK SAÇMA benimde windows 8.1 single languege oldugu için dilmi değiştiremiyorum ..bu moda girmek için bir çözüm varmı LUTFEN YARDIM...Format atmak dısında

BugraYılmaz11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim windowsum ingilizce olmuyor single languege oldugu için format atmakta istemiyorum ingilizce windows gerektiren modları turkce windows da oynayabileceğim bir çozum yolu varmı

R

Reloven

Ziyaretçi
Dili Değişmek İçin Programlar Mevcuttur. Google'da Biraz Araştırma Yap İstersen.

BugraYılmaz11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
program kurasam cracvklı windows olur ..ben dosyalara girip falan belki bir ayar vardır diye dusundum ama yokmus galiba bilende yok ya :(

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dili Değişmek İçin Programlar Mevcuttur. Google'da Biraz Araştırma Yap İstersen.
Yanlış bilgilendirmeyelim ama Windows 7 ve öncesi için var 8 için yok bildiğim kadarıyla.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.