İngilizcesi İyi Olan Şunu Çevirebilirmi?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İngilizcesi İyi Olan Şunu Çevirebilirmi;
merhaba, ben bugün Clash of clans'ta 20,99TL lik yeşil taş aldım. Appstore Hesabım para gitti ama yeşil taş elime ulaşmadı. Appstore hesabıma 20,99TL ye geri yatırmanızı istiyorum. Teşekkürler.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hi, I'm bought 20,99 TL green stone on Clash of Clans today. Money was taken on my appstore account but green stone wasn't came on my account. I wanna give my Money back. Thanks.

EMİN DEĞİLİM SADECE DENEDİM :)
İngilizcem çok iyi değildir.

Son düzenleme:

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hi, I've bought gems that cost 20,99 TL today. The money was taken from my Appstore account but i haven't recieved gems yet. I want you to pay back my money. Thanks

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
merhaba, ben bugün Clash of clans'ta 20,99TL lik yeşil taş aldım. Appstore Hesabım para gitti ama yeşil taş elime ulaşmadı. Appstore hesabıma 20,99TL ye geri yatırmanızı istiyorum. Teşekkürler.

Hello, Today I bought 11,50 USD gem pack. My money have gone in appstore but gems didn't come. I want you to get my money back to my appstore account. Thanks.[DOUBLEPOST=1418328769,1418328704][/DOUBLEPOST]
Daha iyi bir yaklaşım tabii. Asıl yazdığını değil olayı ingilizceye çevirmişsin ama bir problem var. 29,99 Tl değil :D
Düzelttim görmemişim.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Hello, Today I bought 11,50 USD gem pack. My money have gone in appstore but gems didn't come. I want you to get my money back to my appstore account. Thanks.[DOUBLEPOST=1418328769,1418328704][/DOUBLEPOST]
Daha iyi bir yaklaşım tabii. Asıl yazdığını değil olayı ingilizceye çevirmişsin ama bir problem var. 29,99 Tl değil :D
didn't come yerine wasn't yazmak daha mantıklı bana göre.
I want ın yanına "to" getirmeden "you" gelmez. I want to yazmak zor olursa I wanna yazmak daha mantıklı. Tabi I wanna resmi yerlerde kullanılmamalı. Get my Money back ise "Paramı geri alacağım" gibisinden olmuş. Onu I wanna give my Money back olarak değiştirmek daha nezaketen olacaktır :)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
didn't come yerine wasn't yazmak daha mantıklı bana göre.
I want ın yanına "to" getirmeden "you" gelmez. I want to yazmak zor olursa I wanna yazmak daha mantıklı. Tabi I wanna resmi yerlerde kullanılmamalı. Get my Money back ise "Paramı geri alacağım" gibisinden olmuş. Onu I wanna give my Money back olarak değiştirmek daha nezaketen olacaktır :)
I want to you diye bir şey olamaz. Want ile kurulan istek cümlelerinin kalıbı "I want you to + verb infinitive" şeklindedir. I want you to get my money back ise paramı geri vermenizi istiyorum anlamına gelir ki arkadaş doğru bir cümle kurmuş. I wanna give my money back ise paramı geri vermek istiyorum demektir ki alakası yok olayla. Didn't come yanlış olmuş. Para gelmez, onun yerine I have not recieved olabilir ki günlük dilde düşünürsek arkadaşın yazısı tamamen doğru da sayılabilir. My money wasn't come diye bir şey getirilemez ancak.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
I want to you diye bir şey olamaz. Want ile kurulan istek cümlelerinin kalıbı "I want you to + verb infinitive" şeklindedir. I want you to get my money back ise paramı geri vermenizi istiyorum anlamına gelir ki arkadaş doğru bir cümle kurmuş. I wanna give my money back ise paramı geri vermek istiyorum demektir ki alakası yok olayla. Didn't come yanlış olmuş. Para gelmez, onun yerine I have not recieved olabilir ki günlük dilde düşünürsek arkadaşın yazısı tamamen doğru da sayılabilir. My money wasn't come diye bir şey getirilemez ancak.
Bilgi için teşekkürler. Yavaş yavaş öğreniyorum bende.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Gems haven't come da yazabilirdim. Ancak ben sadece yazıyı çevirmeye uğraştım. Diğerleri belki olayı çevirmiş olabilir ki bu received yazısı için uygun bir anlatım bence. Her neyse ingilizce için tartışılmaz :)
Bence de çünkü resmi yazışmalar ve günlük dil çok büyük farklılıklar gösteriyor. Ancak come böyle bir şey için uygun olmaz. Çünkü come gelmek gitmek anlamındadır Türkçe düşünürsek yanlışlar yapabiliriz