İninal Kart Hakkında Gözlemlerim

emreerce

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce İninal Kart almıştım ve bu kart hakkında gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım.
1- Başlangıç için en az 25 Türk Lirası vermek gerekiyor bence bu saçmalık. Zaten insanlar kartınızı alıyor değil mi? Neden 10 değilde 25 Türk Lirası?

2- Dün 25 Türk Lirası yüklemeye gittim gittiğimde benden ek olarak 2 Türk Lirası aldılar tam bir saçmalık. Zaten 25 Türk Lirasını size vermişim 2 Türk Lirası işlem ücreti almasanız ne olacak sanki?

3- Kredi kartı numaranın son 4 hanesi senin şifren oluyor bu mantıksız. Kartın birinin eline geçse adam zaten kartın şifresinin nerede olduğunu biliyor. Kişiye özel şifre vermeliler bence kartın üstünde yazmayan falan.

4- Kartın köşesinde ismimiz yazmıyor kart çalınsa geri bulunamaz.

Bunun haricinde kart kullanışlı arkadaşlar yararım olduysa bir teşekkür yeterli. :)

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Peki şunları soracağım ne kadar Inial Kart'a gereksinim olmasa da (zaten yok).
1-) Adamlar kargo ücreti almıyor.
2-) Adamlar kredi kartı veriyor AVMlerde kullanılabiliyor ve aylık kredi karları gibi uçuk bir para almıyor sizden.
3-) Para yatırırken 100 TL gibi toplu koyarsan zararın azalır.
4-) O şifre İnternet'ten değişiyor diye biliyordum
5-) İnternet paneli bile var.
6-) Süresi geçince kartın, kartta kalan paraları iade alabiliyorsun.
Peki bunları cevaplar mısın :) (Tamam güzel tespit yapmışsın karşı çıkmak için değil sadece herkese kötü yanını gösteriyorsun iyi yanlarını da söylemelisin.)

emreerce

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki şunları soracağım ne kadar Inial Kart'a gereksinim olmasa da (zaten yok).
1-) Adamlar kargo ücreti almıyor.
2-) Adamlar kredi kartı veriyor AVMlerde kullanılabiliyor ve aylık kredi karları gibi uçuk bir para almıyor sizden.
3-) Para yatırırken 100 TL gibi toplu koyarsan zararın azalır.
4-) O şifre İnternet'ten değişiyor diye biliyordum
5-) İnternet paneli bile var.
6-) Süresi geçince kartın, kartta kalan paraları iade alabiliyorsun.
Peki bunları cevaplar mısın :) (Tamam güzel tespit yapmışsın karşı çıkmak için değil sadece herkese kötü yanını gösteriyorsun iyi yanlarını da söylemelisin.)

Altına bunlar haricinde güzel bir kart yazmıştım görmedin sanırım :) ve kargo ile almadım Migros ' dan aldım

Sun Soldiers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hayır 25 ₺ gibi bir zorunluluk yok. Bizzat kendim ininal kart ile premium aldım. 25 ₺ zorunluluğu sadece migroslarda lütfen yanlış bilgi verme. PTT 'de 10 ₺ !

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kod:
1- Başlangıç için en az 25 Türk Lirası vermek gerekiyor bence bu saçmalık. Zaten insanlar kartınızı alıyor değil mi? Neden 10 değilde 25 Türk Lirası?

2- Dün 25 Türk Lirası yüklemeye gittim gittiğimde benden ek olarak 2 Türk Lirası aldılar tam bir saçmalık. Zaten 25 Türk Lirasını size vermişim 2 Türk Lirası işlem ücreti almasanız ne olacak sanki?

3- Kredi kartı numaranın son 4 hanesi senin şifren oluyor bu mantıksız. Kartın birinin eline geçse adam zaten kartın şifresinin nerede olduğunu biliyor. Kişiye özel şifre vermeliler bence kartın üstünde yazmayan falan.

1-2/ "Ön Ödemeli" kart satın alıyorsun. Bu kartın kullanımı için aylık 1 TL dışında hiçbir para alınmıyor. Kàrları olmalı değil mi ?

3- Kesinlikle katılıyorum.
4- Migros AVM'den aldım kartı ve kasiyer ilk kez bu kart üzerinde işlem yaptı. Kartın adım ile bir alakası yok. Akbil sistemi gibi olsaydı en azından bir güven olacaktı kart konusunda..

emreerce

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:

1-2/ "Ön Ödemeli" kart satın alıyorsun. Bu kartın kullanımı için aylık 1 TL dışında hiçbir para alınmıyor. Kàrları olmalı değil mi ?

3- Kesinlikle katılıyorum.
4- Migros AVM'den aldım kartı ve kasiyer ilk kez bu kart üzerinde işlem yaptı. Kartın adım ile bir alakası yok. Akbil sistemi gibi olsaydı en azından bir güven olacaktı kart konusunda..

Hsbas abi ben serverden Jequsi tanırsın beni :)[DOUBLEPOST=1378563007,1378562931][/DOUBLEPOST]
Hayır 25 ₺ gibi bir zorunluluk yok. Bizzat kendim ininal kart ile premium aldım. 25 ₺ zorunluluğu sadece migroslarda lütfen yanlış bilgi verme. PTT 'de 10 ₺ !

Bilmiyordum

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Yanlız yazdıklarının çogu yanlış.

1- Başlangıç için heryer 25 lira almıyor. Örnegin biz kartı aldıktan sonra içine 10 lira yüklettirdik.
2- Para yükleme için ek bir ücret almıyorlar. (Tabii yerine göre degişiyor.)
3- Şifre degişebiliyor.
4- Bu ön ödemeli kart. İsmin yazdıgında zaten banka kartı gibi oluyor. :D