İninal Kart Nasıl Alabilirim ?

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Merhaba, ininal kart nasıl alabilirim? Detaylı bir bilgi verebilirseniz çok iyi olur araştırdım fakat bulamadım.

Son düzenleme:

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaş Kısıtlaması 13 Diye Biliyorum PTT ye Git İninal Kart Almak İstiyorum Yaş 13 De Yardımcı Olurlar Fiyatı kart 5 tl di bide ek olarak 10 tl al para yüklemek gerekebilir

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Migros'tan da alabilirsin. Yaş kısıtlaması 12. 5tl+25tl zorunlu ödeme alıyorlar. Sonra ininal'in sitesinden kredi kartını kayıt ettiriyorsun.
En fazla 2 gün içinde kullanıma hazır oluyor.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
D&R'a giderek alabilirsin. Eğer alamassan indirimde hatırlat sana alayım bir tane :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İninalin mobil uygulamasından sanal kart çıkartıp bankamatiklerden kartsız işlem yoluyla para transferi yapabiliyorsun. Ben kartı bedavaya almıştım bir kaç ay önce. Kendi sitesinden almış olmam lazım.

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Telefon'un var ise ininal'ın mobil uygulamasını tavsiye ederim. İndir, kur ve 2 dakika içerisin de sanal kart'ını oluştur. Kartına para yatırılabilirsin, para transferi yapabilirsin. Telefon'un olduğu sürece kartında olur :p (ininal cüzdan uygulaması)

Black-Spy

> ¤ Black-Spy ¤ <
En iyi cevaplar
0
Sana vereceğim, öneriler...
  1. PTT'ye git T.C. Kimliğini çıkar, vezne'dara ininal kart alıcam de seninle ilgilenirler. Bu arada yanında en az 15 TL bulunsun.
  2. D&R'a giderek 5 TL vererek alabilirsin.
  3. Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    adresine giderek evine kadar, kargo ile getirirler.
  4. TeknoSA'ya giderek satın alabilirsin.
Bunları deneyebilirsin ve yahut ailenden birine söyle bunlardan birinden alsın sana.

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arslanbey, izmit'e bağlı değil ben izmitte oturuyorum. Konuya gelecek olursak Migros, D&R, Ptt'den alabilirsin. Ptt'ye gidersen yanında 18 yaşından büyük biri olması lazım Migros'a gidersen çikolata alır gibi alırsın. İninal kart alıcaktım diyeceksin 30 TL uzatıcan vericek. Sonra kartı internetten aktif ediceksin.