İninal kart telefona kod gelmeme sorunu!

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selamlar dostlar, direk konuya gireyim. İninal kart aldım, "Ohh bee, sonunda şu oyunsuzluktan kurtuldum." derken internet sitesinde kayıt olmam gerektiğini öğrencim(İlginç değil tabi ki :/). Sonra kayıt olurken telefonumu yazdım ve bir de ne göreyim? Telefon onay kodu, bende telefonuma yöneldim ve mesaj gelmesini bekledim ancak 2 kere denememe rağmen mesaj gelmedi. Bende bu yüzden size bir sorayım dedim. Lütfen bilen biri söylesin tahmini olarak kaç saat veya günde mesaj gelir?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Numaranı doğru yazdın mı? Bazen Google'dan gelen mesajlarda da aksama oluyor tabii. Tekrar tekrar dene. Olmazsa bir gün sonra tekrar dene.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey sanırım 0 eklemen gerekiyor.
ben 0 sız yazınca olmamıştı 0 ekleyince geldi.
Eğer 0 lı yazmadıysan bir dene derim %98 olacaktır

aozgur

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
bende aynı şeyden muzdaribim. Paypal nakit kart aldım telefon numarasını giriyorum ama kod filan gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım sistemde sorun varmış. Saat 20:00da tekrar deneyin olmassa sabah 9:00 da deneyin dediler.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bende aynı şeyden muzdaribim. Paypal nakit kart aldım telefon numarasını giriyorum ama kod filan gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım sistemde sorun varmış. Saat 20:00da tekrar deneyin olmassa sabah 9:00 da deneyin dediler.
Saol dostum teşekkür ederim, sırf bunun için mi üye oldun?