İninal kart (tuhaf hatamsı/sorunumsu)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah bir d&r mağazasından ininal kart aldım,internet üzerinden aktifleştirip ing bankdan 50tl bakiye yükledim.

App store da ininal kart bilgilerini girdim ve 44 liralık harcama yaptım(uygulama içi satın alım). Geriye kaldı altı lira,bende boşuna durmasın 1-2 liralık oyunlardan alayım dedim. Aldıktan sonra aldığım oyunların bakiyesi kartımdan düşürülmedi.

Ufak bir hata olduğunu düşünüp 12 liralık bir uygulama içi satın alım yapmayı denedim.(yetersiz bakiye)diyeceğini beklerken satın alımınız için teşekkürler dedi :c

Ön ödemeli bir kartta böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama acaba para yükleyince karttan toptan mı çekecek ?

@adenzu54 @BurnerTroll @Ragnarak @z0ringremory @Vienicome

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sen 3 5 satin alma daha yap sonra yeni kart al garanti olsun :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen 3 5 satin alma daha yap sonra yeni kart al garanti olsun :D

Oyunlar indirildi,telefonumda duruyor fakat ne app store hesap özetinde gözüküyor ne ininal kart hareketlerinde. Bakiye de eksilmemiş,anlamadım gitti

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki de bir aksama oldu. Sonra birden kesip hemen ardından da işlem yapılmasın hakkında. Bence aldığın yere bildir.

NOT: Şu etiketlerin bildirimini düzeltemediler gitti.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Her ihtimale karşı desteğe bildirmen en iyisi olur ama borç yada sonradan çekme gibi bir sorun olmaz kartın yapısı yüzünden :(

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kopyala yapıştır cevaplar ;( neyse ben bugün bir daha para yükleyeyim.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap yazan herkese teşekkürler, sorunun çözümünü buldum.

Apple ile ininalin sistemleri birbirinden çok farklı olduğundan çakışmışlar. İninalde 6 tl hala duruyor,Apple son bakiye ile faturalandırma yapamadığından oyunlar indirilmiş fakat karta para yükleyince faturalandırılacak

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dedigim gibi yapabildigin kadar harcama yap sonra kart deis :)