ininal - unutulan kart

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunun tekrardan açılma sebebi
Evet doğru zaten yukarıda sabitlenmiş bir konu var bunun hakkında hem paybyme hemde
ininal hakkında konu var ve benim buna ramen bu konuyu açmam SAÇMA ! ama bir sebebim var bu konuyu görmem

"
beyler şimdiki konumuz nasıl ana-baba ikna etmeden steam'den paralı oyun alınır.İlk olarak ailesi paralı oyunlara (mobil ödeme gibiş eylere ) izin veren bir kanka buluyoruz.Diyelim siz Counter strike 1.6 (adsdsasad) alacaksınız. Arkadaşa ne kadarsa o kadar parayı verceksiniz. Sonra skype'de ekran açarak size hediye olarak almasını isteyecek ve cs 1.6 size gelecek

MİSSİON COMPLETED

+Tecrübe
"

bu kadar aptalca bir konu olamaz tamam belki trollüğünden açılmış bir konu olabilir ama yinede yanlış
gerek yok böle şeylere o arkadaşın seni ya dolandırırsa ?
bunuda düşünmek lazım içte konuyu açmamın sebebide bu

Her yerde kullanılabilir mi ?
Evet ininal kartınızı heryerde ister mağazada ister internette MasterCard geçerli olan her yerde kullanabilirsiniz
hem daha karlı olursunuz 1 verebilecekken neden 2 veresiniz ki ?
hoşçakal mobile ödeme

Yaş sınırı nedir ?
ininal kart kullanmak için 12 yaşınızda olmanız yeterlidir
çaktırmayın bazen 10 yaşında olsanızda veriyorlar kimlik istemiyorlar ya :)

Nerelerde satılır ?

Migros,Migros jet,Merkez PTT şubeleri,D&R,Teknosa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fiyatı 5TL

Para çekilebilir mi ?
Hayır

Nerelerden dolum yapılır ?
Ben sadece bir tanesini söliyecem ve komisyonsuz olanını söliyecem ING BANK ATM 'lerinden

Aylık ücreti

Aylık ücret de ödüyorsunuz tabii ki oda 1TL 1TL nedir ki dimeyin damlaya damlaya göl olur :lol:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ve benim buna ramen

Afiyet olsun.

Şaka bir yana güzel bir konu. PTT'den yükleme yaptığınız zaman yüklediğiniz paranın %1'ini yükleme ücreti olarak alıyor bunu hatırlatmak istedim. Ve bunuda söylemek istiyorum Eğer Kartınızda para yoksa aylık 1 TL ücret alınmıyor ve borç olarak faizli falan bir şekilde birikmiyor. Bir dahaki dolumunuzda O ayın aylık ücreti olarak 1 TL alınıyor.

Son düzenleme:

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aylık ödeme 1TL ve kartın içinde ise para kesiliyor, para yoksa alınmıyor.

Migrosda 25 30 TL sanırım, kartın içinde para oluyor. PTTde 15 lira.
Ama en ideal D&R ve Teknosa, 5TL öde kartı al.

15 yaşında veya büyükseniz size PayPal Nakit öneririm, o daha güvenceli. PayPal tarafından alışveriş ödemeleriniz güvence altında oluyor.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

15 yaşında veya büyükseniz size PayPal Nakit öneririm, o daha güvenceli. PayPal tarafından alışveriş ödemeleriniz güvence altında oluyor.
Şunuda sölemeyi unuttum kartı 5TL verip almıyosunuz birde 25TL ödeme yapmak zorundasınız migrosada ve o 25TL kartınıza yükleniyor toplam 30TL xD birde kardı aktifleştirmek var ama bence bu kadar bilgi yeter :lol:

Afiyet olsun.

Şaka bir yana güzel bir konu. PTT'den yükleme yaptığınız zaman yüklediğiniz paranın %1'ini yükleme ücreti olarak alıyor bunu hatırlatmak istedim. Ve bunuda söylemek istiyorum Eğer Kartınızda para yoksa aylık 1 TL ücret alınmıyor ve borç olarak faizli falan bir şekilde birikmiyor. Bir dahaki dolumunuzda O ayın aylık ücreti olarak 1 TL alınıyor.
Saol ^_^

Güzel konu. Telefon ile 10 ₺ eden şeyi 20 ₺ almalarından iyidir. :)
Saol ^_^

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

Paypalın sitesinde 18 yaş diye geçiyor. Ben 15 yaşındayım ve 18'i beklemeden açtım. Sorunsuzca kullanıyorum ancak biraz tedirginim açıkcası .-.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Ben Paypal Nakit Karta Sahibim Ki Bence İninal Karttan Daha Güzel,
Çünkü Para Çekme Özelliği Var Ve Dünyada En Büyük Alış Veriş Siteleri Bile Bu Ödeme Yolunu Kullanıyor

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PayPalı nerden alabiliriz peki ? İninal kart varda Paypal daha işlevli gibi gözüküyor (17 yaşındayım)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
PayPalı nerden alabiliriz peki ? İninal kart varda Paypal daha işlevli gibi gözüküyor (17 yaşındayım)
Paypalın kendi sitesinden alıp bir kart bağlayacaksın. Yoksa paypal parası kabul etmeyen yerlerden bir şey alamazsın. Ben sadece paypal üzerinden satış yapıyorum şu anda yani satış yapabilirsem babama söyleyip kart bağlatacağım.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Paypal Kartıda Aynı Şekilde D&R, Migros Vb. Yerlerden Alabilirsiniz Ücreti 5TL
Fakat Kayıt İçin 18 Yaş Gerekli Bunun İçin Anne Veya Babanızın Kimliğinizi Kullamanızı Öneriyorum.

Paypalın kendi sitesinden alıp bir kart bağlayacaksın. Yoksa paypal parası kabul etmeyen yerlerden bir şey alamazsın. Ben sadece paypal üzerinden satış yapıyorum şu anda yani satış yapabilirsem babama söyleyip kart bağlatacağım.
Sitesi Üzerinden Almanıza Gerek Yok
Çünkü Bu Kartı Paypal Parası İle Satın Almıyorsunuz Normal Nakit Para Veya Kredi Kartıyla Alıyorsunuz.

Şunuda sölemeyi unuttum kartı 5TL verip almıyosunuz birde 25TL ödeme yapmak zorundasınız migrosada ve o 25TL kartınıza yükleniyor toplam 30TL xD birde kardı aktifleştirmek var ama bence bu kadar bilgi yeter :lol:

Saol ^_^

Saol ^_^
Aynı Şekilde Paypal Tanıtım Konusuda Açmanızı Öneriyorum,
Yoksa Ben Açacağımda :)