Konunun tekrardan açılma sebebi
Evet doğru zaten yukarıda sabitlenmiş bir konu var bunun hakkında hem paybyme hemde
ininal hakkında konu var ve benim buna ramen bu konuyu açmam SAÇMA ! ama bir sebebim var bu konuyu görmem
"beyler şimdiki konumuz nasıl ana-baba ikna etmeden steam'den paralı oyun alınır.İlk olarak ailesi paralı oyunlara (mobil ödeme gibiş eylere ) izin veren bir kanka buluyoruz.Diyelim siz Counter strike 1.6 (adsdsasad) alacaksınız. Arkadaşa ne kadarsa o kadar parayı verceksiniz. Sonra skype'de ekran açarak size hediye olarak almasını isteyecek ve cs 1.6 size gelecek
MİSSİON COMPLETED
+Tecrübe "
bu kadar aptalca bir konu olamaz tamam belki trollüğünden açılmış bir konu olabilir ama yinede yanlış
gerek yok böle şeylere o arkadaşın seni ya dolandırırsa ?
bunuda düşünmek lazım içte konuyu açmamın sebebide bu
Her yerde kullanılabilir mi ?
Evet ininal kartınızı heryerde ister mağazada ister internette MasterCard geçerli olan her yerde kullanabilirsiniz
hem daha karlı olursunuz 1 verebilecekken neden 2 veresiniz ki ?
hoşçakal mobile ödeme
Yaş sınırı nedir ?
ininal kart kullanmak için 12 yaşınızda olmanız yeterlidir
çaktırmayın bazen 10 yaşında olsanızda veriyorlar kimlik istemiyorlar ya
Nerelerde satılır ?
Migros,Migros jet,Merkez PTT şubeleri,D&R,Teknosa
Fiyatı 5TL
Para çekilebilir mi ?
Hayır
Nerelerden dolum yapılır ?
Ben sadece bir tanesini söliyecem ve komisyonsuz olanını söliyecem ING BANK ATM 'lerinden
Aylık ücreti
Aylık ücret de ödüyorsunuz tabii ki oda 1TL 1TL nedir ki dimeyin damlaya damlaya göl olur
Evet doğru zaten yukarıda sabitlenmiş bir konu var bunun hakkında hem paybyme hemde
ininal hakkında konu var ve benim buna ramen bu konuyu açmam SAÇMA ! ama bir sebebim var bu konuyu görmem
"beyler şimdiki konumuz nasıl ana-baba ikna etmeden steam'den paralı oyun alınır.İlk olarak ailesi paralı oyunlara (mobil ödeme gibiş eylere ) izin veren bir kanka buluyoruz.Diyelim siz Counter strike 1.6 (adsdsasad) alacaksınız. Arkadaşa ne kadarsa o kadar parayı verceksiniz. Sonra skype'de ekran açarak size hediye olarak almasını isteyecek ve cs 1.6 size gelecek
MİSSİON COMPLETED
+Tecrübe "
bu kadar aptalca bir konu olamaz tamam belki trollüğünden açılmış bir konu olabilir ama yinede yanlış
gerek yok böle şeylere o arkadaşın seni ya dolandırırsa ?
bunuda düşünmek lazım içte konuyu açmamın sebebide bu
Her yerde kullanılabilir mi ?
Evet ininal kartınızı heryerde ister mağazada ister internette MasterCard geçerli olan her yerde kullanabilirsiniz
hem daha karlı olursunuz 1 verebilecekken neden 2 veresiniz ki ?
hoşçakal mobile ödeme
Yaş sınırı nedir ?
ininal kart kullanmak için 12 yaşınızda olmanız yeterlidir
çaktırmayın bazen 10 yaşında olsanızda veriyorlar kimlik istemiyorlar ya
Nerelerde satılır ?
Migros,Migros jet,Merkez PTT şubeleri,D&R,Teknosa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Fiyatı 5TL
Para çekilebilir mi ?
Hayır
Nerelerden dolum yapılır ?
Ben sadece bir tanesini söliyecem ve komisyonsuz olanını söliyecem ING BANK ATM 'lerinden
Aylık ücreti
Aylık ücret de ödüyorsunuz tabii ki oda 1TL 1TL nedir ki dimeyin damlaya damlaya göl olur