Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş sınırı +12 :)

4.4.2 Romlu Avea İnTouch 2'den Mükemel Hızda MinecraftTürk'e yollandı.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eposta attim yas siniri ile ilgili.12 ve üstü olan herkes ininal kart alabilir dedi.

Edit:Bak Buda bana gelen yanıt:

4.4.2 Romlu Avea İnTouch 2'den Mükemel Hızda MinecraftTürk'e yollandı.

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cok guzel konu olmus ininal karti tavsiye ederim yanliz yukleme notkasi olarak kesinlikle ptt veya ptt bankamatini kulanin tansas yuklemede para kesiyor

Google Glass İle Gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Biz sene sonu arkadaşlarla büyük bir kanal açmayı düşünüyoruz. Sunucu kiralayacağımiz zaman çok işime yarayacak :)) Bu arada mesela kartta hiç lira kalmadı ve 3 4 ay böyle devam etti o 1 liralar nasıl kesilecek ve kart iptal ettirilebiliyor mu?
Preyim arkadaşlar zaten :)
LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben her İninal'ıma Migros'tan para yükletişimde para alım sınırı 25TL diyorlar. Sonra onlara kendi internet kurallarını gösteriyorum, 10TL vermek zorunda kalıyorum. Sadece PTT'demidir bu kuruş verme olayı?

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu şöyle düşünün. Benim şehrimde kentkart diye geçer fakat akbil olarak söyleyeyim genel olsun. Akbil aldınız. Akbil niye kullanılır ? İçine para yüklersiniz otobüse binerken para yerine onu okutursunuz. Bu da öyle bir şey. Nakit vermektense karttan veriyorsunuz. Ailenize böyle açıklamayı deneyin bir de.
Adanalisin dimi ? :S

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
(Hort Olmuyor bu dikkat !)
Kartı aktif edebilmemiz için kartta en az kaç TL olması gerekli ?

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
birde yüklediğiniz anda 1 TL kesilir demiştiniz , ben 50 TL yükleyince 49 olcak yani , 49 TL ile minecraft alınır mı ? :D

Minecraft 27,95 Dolar. Bi hesapla derim ama 55-60 civarıdır...[DOUBLEPOST=1402554014,1402553875][/DOUBLEPOST]
Sorunu tam anlayamadım açıkcası, ininal'da başlangıçta belli bir miktar yüklemen gerek. Ben yüklerken PTT'de en az 10 TL dediler. Tansaş veya Migros'ta ne kadar olur bilemem.

10TL ye oyun alınmayacağı için herkes 60-70 TL yükler :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 27,95 Dolar. Bi hesapla derim ama 55-60 civarıdır...[DOUBLEPOST=1402554014,1402553875][/DOUBLEPOST]

10TL ye oyun alınmayacağı için herkes 60-70 TL yükler :D
Kişiden kişiye değişir. Ben sorunu cevapladım. Orasına karışmam. Ve Minecraft Türkiye'den Euro ile alınıyor. Gerçi bir fark yok o da 27 $.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...