İninal ve paypal kullananlar baksın.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben bugün paypal'ı bırakma kararı aldım. Ancak paypalımda 4.62tl var. Ben sabahtan beri napıcağımı düşünüyorum. Şöyle bir karar aldım olgun dolandırıcılık yapmayacak birine ben önce paypal üzerinden bakiyemin yarısını yani 2.37tlmi aktarıcağım daha sonra o da bana ininal üzerinden 2TL yollayacak. Bende kalan 2.37 tl mi yollayacağım. Yani siz 2.62tl karda olucaksınız. Zaten merak etmeyin parayı ilk ben yolluyacağım 2.37tl ilk ben yolluyacağım paypaldan isteyen arkadaşlar [email protected] skype eklesinler. İlk ben yolluyacağım için sizin dolandırılma gibi bir lüksünüz yok hatta 2.62tl karda olucaksınız. Bunu ininal'e geçtiğim için yapıyorum.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapandı ancak hala para v.s kurtarmak için girişler aktif.
Bende parayı ne yapacağımı bilmiyorum :D

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
4 TL de kalıversin.

Belki bir gün paypal tekrar açılır ?

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paypal kullanmayı düşünmüyorum, Bu yüzden paypal kullananlara 2.62tl bedava vermiş olucağım İninal'e geçtim açılsa da geçmem paypal'e eğer birileri varsa zaten ilk ben atıcam parayı

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İninalde para aktarıcaksan 1 TL ücret ödemen gerek diye biliyorum. Yani sen 2 TL sahip olmuş olucaksın. PayPal'dan ininale para gönderiliyor diye düşünüyorum.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır denemedim ama denerim , ancak ben ininal kayıt oldum paypaldaki 4.62tl birine yolluyacağım oda bana ininal 2tl tek yollicak