İnsanları inançlarından yargılamayın!

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sadce bu forumda değil çoğu yerde şu olayı gördüm ki İNSANLAR İNANÇLARINDAN KAYNAKLI YARGILANIYOR. Düşünsenize sırf hristiyansın diye tüm forum buna takıyor. Ne kadar garip bir şey demi. Hani kullanıcı adı vermeyeceğim ama başka dinlere mensup insanların profillerine Müslümanlık ile ilgili şakalar yapılıyor ki eminim bu insanlara çok ağır geliyordur. Yani bir nevi piskolojik baskı gibi bir şey. Sizce bu ne kadar doğru? Dürüst olun. Yani dünyadaki tüm insanların tek bir inanca sahip olması çok zor. Geçmişten günümüze Hristiyanı var Müslümanı var Şamanı var Budisti var yani fark etti iseniz hep farklı inançlar yer almış dünyada. Hić bir zaman tek bir inanca sahip olmamış insanlar. Şimdi eminim ki "Bu ahmak bu yazıyı neden yazdı" "Aha kesin inanmıyor bu herif" gibisinden laflar içinizden geçecek ama sizden tek bir isteğim var;
İNSANLARI İNANÇLARINA GÖRE DAVRANMAYIN. KENDİNİZİ ONLARIN YERİNE KOYUN LÜTFEN.
İyi forumlar.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İşte gerçekçi düşünen biri gün gelir Dindaşından yardım bulamaz başka dinden biri yardım eder.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Herkes az çok aynı şeyi düşünüyor. Dünyaya bakan yönüyle diğer insanlara zarar vermediği sürece tüm insanlara iyi davranılması gerekir. Onların yerinde siz de olabilirdiniz. Ona göre inanç olarak doğru olan o, bana göre doğru bu. Din meselesi de kişi ile inandığı unsur arasında olan bir şey zaten. Ödüllendirmeyi ya da cezalandırmayı inandığı varlığa göre alacak, insanların tepkisine göre değil.

Bunu bir Müslümanın yapmasını da ayrıca doğru bulmuyorum. İslam hoşgörü dinidir, her ne kadar dini tam olarak yaşayan olmasa da. Bir insanı kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir. Ve yine aynı şekilde bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gidin siz bunu yabancılara söyleyin.Bir sunucuda müslümanım dedim diye sunucu görevlilerinden 2 tanesinden yemediğim laf görmediğim hakaret aşağılama kalmadı anasını satayım.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oha arkdşlr bkn hristayanlar hşgrülü değlll .s nasıl "Yeter" dEdi maSum bir Müslüman aRkdşImıza .s hrstyanlar kotUu .s

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
YETER AMA LAN! MÜSLÜMAN OLMAMA RAĞMEN SİZİN BU B*KTAN ŞAKALARINIZDAN BEN BIKTIM!

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gidin siz bunu yabancılara söyleyin.Bir sunucuda müslümanım dedim diye sunucu görevlilerinden 2 tanesinden yemediğim laf görmediğim hakaret aşağılama kalmadı anasını satayım.
İki adam yüzünden nedem tüm yabancıları suçluyorsun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi