Türkiye'de biraz pahalı aslında, fiyatının vatanda 1500TL olmasına bakma, yabancılarda 500TL falandır.
Dolardan Türkiye'de az kişi alıyor kaliteli ürünleri açıkcası.Dolar düşük olsa 1000 TL'ye canavar sistemler toplayabilirdik.
![]()
Şuanki bilgisayarım sizce minecraftan kaç FPS alıyorumdur...
Oyunlar için fazla pahalı bir bilgisayara almaya gerek yok ben 1500 tl aldım zamanında bu bilgisayarı
Suan Minecraftan 1.8.8 de 7 Modla birlikte 500 - 600 - 1000 - 2000 arası FPS almaktayim abartılı bilgisayar parçaları almaya gerek yok.32 bit olmasa daha iyi alabilirsin
Karne hediyesi vs. vs..Oda değil demek istediğim onu bende biliyorum.
Merak olan şu;
Adamlar onları toplayacak parayı "nerden" buluyor ? Gökten mi yağıyor lan acaba ?
Yabancılar ?Karne hediyesi vs. vs..
Şu an bu en fazla 400 TL ederde Ekran kartı ?![]()
Şuanki bilgisayarım sizce minecraftan kaç FPS alıyorumdur...
Oyunlar için fazla pahalı bir bilgisayara almaya gerek yok ben 1500 tl aldım zamanında bu bilgisayarı
Sen o bilgisayarla o fpsyi al,ben yaparım yapacağımı.Suan Minecraftan 1.8.8 de 7 Modla birlikte 500 - 600 - 1000 - 2000 arası FPS almaktayim abartılı bilgisayar parçaları almaya gerek yok.
Yabancılar ?
Şu an bu en fazla 400 TL ederde Ekran kartı ?
Kanit Olarak Kendi Sunucumdan Bir Fotoraf Atiyimda Gözünüz FPS görsünSen o bilgisayarla o fpsyi al,ben yaparım yapacağımı.
Ben 2 titan pascalla max 2k fps alırken,işemci i7 6950x bu arada sen o bilgisayar ile 2k fps alıyorsan diyecek bir şey yok.
Skyblock :/Kanit Olarak Kendi Sunucumdan Bir Fotoraf Atiyimda Gözünüz FPS görsünNOT: ABD LOCAL 200 pingim var
![]()
![]()
Daha braz daha foto ekleyim mi foto çektiğimde fps düşüyor bu arada 800 - 1000 normalde
Normal haritalarda 2 k fps var