İnstagram DM'Den Nasıl Yürünür?

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam millet! Bugün youtubede gezerken karşıma bir video denk geldi. Videoda instagramdan nasıl yürüneceğini anlatıyorlardı. Bu biraz beni güldürdü ve bu konuyu açma fikrini verdi bana. Arkadaşlar siz hiç instagramdan yürüdünüz mü veya yürüyecek olsanız ne derdiniz? Fikirlerinizi yazın da biraz gülelim :)

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şu yaşıma kadar kimseye yürüyemedim ve öyle bir şey düşünmüyorum adap edep denilen şey sosyal medyada yok onun için sosyal medya kullanmıyorum.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu yaşıma kadar kimseye yürüyemedim ve öyle bir şey düşünmüyorum adap edep denilen şey sosyal medyada yok onun için sosyal medya kullanmıyorum.
Vallahi hocam haklısın ama işte eninde sonunda kullanmaya başlıyorsun bende sırasıyla whatsapp snapchat instagram diye gittim yavaş yavaş içine çekiyor başka şansın olmuyor sosyalleşmek için başka çare bulamıyorsun.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Vallahi hocam haklısın ama işte eninde sonunda kullanmaya başlıyorsun bende sırasıyla whatsapp snapchat instagram diye gittim yavaş yavaş içine çekiyor başka şansın olmuyor sosyalleşmek için başka çare bulamıyorsun.
Sosyal olmamak daha iyi bana göre diğer insanların karşısında küçük görünmek yerine kendin olursun.
Ben eskiden kullanıyordum ve yanlış bir yer olduğunu anladım.
Tek whatsapp var onla da akrabalar arası iletişim kuruyoruz.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni birisine yazarsın. Öyle kişilerle kimsenin işi olmaz zaten. Selamdan sapığı çıkartıyorsa.
Benim telefon numaramı bir kız bulmuştu ve aramıştı. Aynı sapıkça kapamıştı ben de wpden mesaj atmıştım. İsmini sorduktan sonra küfür etti ve engelledi. Sonra sapık ben oldum. Sence adalet mi bu :(

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yavaş yavaş başlayacaksın, takip atacaksın canlı yayın açarsa gidip muhabbete katılacaksın, paylaştığı hikayelere cevap yazacaksın, biraz onun hayatına adapte olacaksın. Eğer yüz verirse normal devam edersin. Bir başka şeyde sayfasından rastgele 3 fotoğraf beğen kendi sevdiğin fotoğraflarda olur. Eğer geri dönüyorsa :)