İNTEL QUİCK SYNC VİDEO, bu özellik nedir ?

TRBegumTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bilgisayarımın işlemcisi İNTEL CORE İ7 her neyse şimdi İNTEL İŞLEMCİLER DE BİR ÖZELLİK VARMIŞ GALİBA ''İNTEL QUİCK SYNC VİDEO" bu özellik nedir ? ve yanlışlıkla aktif ettim nasıl pasif edebilirim diğer video programlarım çalışmıyor ? NE İŞİME YARAR ACİL ??

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

TRBegumTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
http://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/architecture-and-technology/quick-sync-video/quick-sync-video-general.html
Laptopsa işlemciye gömülü ekran kartı ile daha hızlı stabil video çekmene ve izlemene yarar. Video programlarında bunun ayarını ayarlayabilirsin. İntel HD Graphics menüsünden video ayarlarından varsayılana getirerek yada öyle bişi olması lazım tam hatırlamıyorum. Daha fazla ayrıntı verirsen yardım etmeye çalışırım.
Evet dediğim o bandicami açtım o çıktı yalnışlıkla evete tıkladım sonra programlar çalışmaz oldu ne bandicam ne fraps ne de camtasia çalıştır hypercam bile çalışmadı ama benim için bandicam ve camtasia recorder önemli

Evet dediğim o bandicami açtım o çıktı yalnışlıkla evete tıkladım sonra programlar çalışmaz oldu ne bandicam ne fraps ne de camtasia çalıştır hypercam bile çalışmadı ama benim için bandicam ve camtasia recorder önemli
öyle bir şey göremedim intel hd graphics video ayarlarında

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

öyle bir şey göremedim intel hd graphics video ayarlarında
Bandicamın video ayarlarında olması lazım. Biraz kurcalayın bulursunuz.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Driverda ayarları defaulta çekin.