Internal Exception:java.net.SocketTimeoutException:Read timed out

karaejder2010

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lütfen yardım edin her yolu denedim internetim fiber bilgisayarımı bu yıl aldım bf3 ü filan ultrada oynuyorum ama minecraftta mcsgye her girişimde bu hatayı alıyorum hemde premium olmama rağmen format bile attım

-CyberAttack-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hatanın tamamını burada belirtirsen ya da fotoğrafını çekip koyarsan yardımcı olabilirim çünkü bu hatanın bir sürü türü var.

karaejder2010

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
premiumum dedim ya son sürüm mcsg ye girerken filan oluyo ama arkadaşlarla hamachiden girerken olmuyo

-CyberAttack-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1) Minecraft'ı tamamen sil tekrar yükle.
2) Java'nı güncelle.
3) Güvenlik Duvarından ve AntiVirüs programından Minecraft'a izin ver.
Bunların hepsini yaptıktan sonra hata aynıysa sisteminle alakası yok. Başka sunucuları da bi dene.

karaejder2010

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
daha öncede 2 3 kere yaptım aynısını yine olmadı internetimden de olamaz fiber çünkü ?

-CyberAttack-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Fiber olması filan önemli değil. Benim internedim normal ve 1 megabit ve serverlarda oynayabiliyorum. Sen başka bi server'a girmeyi de dene. Senin internetinle alakası yok bunun. Ya sisteminde ya da serverda.

-CyberAttack-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O zaman kesinlikle sv'de. Çok büyük ihtimal server'a Türkiye'de kimse giremiyodur. Çünkü türklerden nefret edenler serverlarını veya sitelerini Türkiye'den girilmemesi için kapatıyolar. HotSpot Shield indir. Kur ve aç. Proxy değiştirir. Seni Amerika'da olarak gösterir. Öyle dene eğer yine olmazsa elimden başka bişe gelmez çünkü tamamen serverdan kaynaklanan bir şey. Büyük ihtimal HotSpot Shield indirip kurarsan girebilirsin.